Hajdú Péter szilveszteri Frizbi adásában nem csak a pezsgő durrant, hanem a szóviccek és éles megjegyzések is. Lakatos Márk, Járai Máté és Gáspár Laci voltak a vendégei, és a hangulat egy pillanat alatt felforrósodott.

Hajdú Péter ismét bebizonyította, hogy a Frizbi nem a hétköznapi talkshow-k ligájában játszik, különösen nem a szilveszteri különkiadásban. A műsorvezető összeeresztette a stúdióban három ismert személyiséget: Járai Mátét, Lakatos Márkot és Gáspár Lacit. Elsőként érkezett Lakatos Márk, aki mindig is ismert volt éles nyelvéről és direkt stílusáról.

A műsorban azonban Márk egy különösen pikáns kérdéssel fordult a műsorvezető felé, utalva Hajdú Péter korábbi kapcsolatára és a tragikusan elhunyt Berki Krisztiánnal kapcsolatos emlékeire: 

Egyet árulj már el, hol a Berki szelleme?”

A megjegyzésre Hajdú szokás szerint higgadt maradt.

Amikor Járai Máté megérkezett és részletezte, hogyan érintette őt az RTL-től való kirúgása, a feszültség még tovább nőtt. A helyzetet még pikánsabbá tette, hogy Lakatos Márk is csípős megjegyzéssel szólt hozzá az eseményekhez.

A színész idézte Lakatos szavait: „Akkor, éppen, ott érzékenyen érintett, amikor azt írta nekem, hogy hát látod, akkor egy b.zi sem maradt már a Reggeliben.”

(Borítókép: Hajdú Péter. Fotó: Life TV)