Mariah Carey ismét bebizonyította, hogy ő az ünnepi zene királynője, miután karácsony estéjén megdöntötte a legtöbb Spotify-stream rekordját az ikonikus „All I Want For Christmas Is You” című dallal.

Amikor a karácsonyi csengettyűk szólnak, Mariah Carey neve egyből eszünkbe jut, és nem véletlenül! Az énekesnő ismét rekordot döntött a Spotify-on: az All I Want For Christmas Is You című száma karácsony estéjén 23 701 697 alkalommal csendült fel világszerte. Ezzel megdöntötte saját tavalyi rekordját, amikor a dal 21 273 357-szer szólt a felhasználók fülében.

Ez a csúcsteljesítmény nem újdonság a karácsony királynőjének. Az énekesnő évről évre megdönti a saját rekordját, jelentős mértékben növelve a streamelések számát. 2020-ban például több mint 17.2 milliószor streamelték a dalt, és azóta minden évben emelkedik ez a szám.

Idén a „karácsony királynője” címet Brenda Lee-től vette vissza, aki az előző héten vezette a Billboard Hot 100 listát. Mariah Carey gratuláló levelet és virágot küldött Brenda Lee-nek, ezzel is kiemelve, hogy bár versengenek, a karácsonyi szellem és az egymás iránti tisztelet továbbra is prioritást élvez. A következő héten Carey ismét az első helyre került, bizonyítva, hogy zenei befolyása és népszerűsége töretlen.

(Borítókép: Mariah Carey. Fotó: Getty Images)