Megszokhattuk már, hogy vannak olyan hírességek, akik szeretnek túlzásokba esni és ez akkor is igaz, ha ajándékozásról van szó. Íme, ezek voltak a legelképesztőbb ajándékok, amit a sztárok karácsonyra vásároltak az elmúlt években.

Kim Kardashian

2013-ban, amikor North még csak 6 hónapos volt, édesanyja, Kim Kardashian meglepte a kislányt egy mini Lamborghinivel.

A modell autó tökéletes mása volt az akkori férje, Kanye West autójának, amit szintén ő vett egy korábbi karácsonyra.

Angelina Jolie

Dacára a mostani vitáknak és sárdobálásoknak, a világhírű színésznő és Brad Pitt éveken keresztül nagyon boldog kapcsolatban éltek és számos ajándékkal lepték meg egymást. A színésznő vett egy szigetet a színész 50. születésnapjára, amíg a színész egy egyedi Rolls-Royce -t készíttetett feleségének.

A leghíresebb ajándékát azonban 2012 karácsonyán adta át Angelina Jolie Brad Pittnek, amikor egy Los Angeles melletti vízesést és az azt körülvevő földet vásárolta meg párjának. A színész teljesen odáig volt az ajándékért és elterjedt az a pletyka, hogy a vízesés mellé tervezik felépíteni álom otthonukat, azonban az épület sosem készült el.

Justin Bieber

Nem feltétlenül kell másnak ajándékot adnunk, meglephetjük magunkat is az ünnepek alkalmából. Így gondolkodik Justin Bieber is, aki 2014-ben vett magának egy magánrepülőgépet.

Az énekes egy Gulfstream G600-at vásárolt, ami 60 millió dollárba, azaz közel 21 milliárd forintba került.

Luke Bryan

Valószínűleg nem a countryénekes meglepetése a legdrágább ajándék a listánkon, de mindenképpen az egyik legegyedibb. Luke Bryan 2017-ben egy kengurupárral lepte meg feleségét.

Az ajándékot bemutató videó miatt sok kritika érte a zenészt. A kommentelők szerint a vadon élő állatok nem karácsonyi ajándékok, de Luke Bryan nem sokat foglalkozott a véleményekkel.

Chris Brown

Nem mindenki jó az ajándékozásban, így sokan inkább csak pénzt ajándékoznak, azonban ez nem túl meghitt és sokak szerint nem is illik a karácsony szellemiségéhez. Azonban az ilyen vélemények nem igazán érdekelték Chris Brownt, aki nem gondolta túl, hogy mit adjon ajándékba 5 éves lányának.

Az énekes 2019-ben egy köteg pénzt helyezett el egy ezüst ékszerdobozban, majd ezt adta át lányának. A dobozra az „xoxo” feliratot gravíroztatta az énekes, ami nagyjából annyit jelent, hogy „puszi, puszi”.

Blake Lively

A színésznő és Ryan Reynolds 2012-ben kötötték össze az életüket, az elmúlt években pedig többször bebizonyították, hogy nem feltétlen szükséges sok pénz egy jó ajándékhoz, ahogy azt is, hogy a humor alapvető eleme a kapcsolatuknak.

Blake Lively 2015-ben egy nemezből készített Deadpool babával lepte meg párját, aki éppen akkor forgatta a később hatalmas sikernek örvendő, 2016-ban megjelent filmet.

(Borítókép: Ryan Reynold és Blake Lively. Fotó: GettyImages)