A Gáspár család újra a középpontban: Evelin és Bea asszony hevesen reagáltak a közösségi médiában érkező támadásokra, védelmezve családjuk becsületét és szembenézve a kritikákkal.

A Gáspár család karácsonyi békéje egy pillanat alatt szertefoszlott, amikor Bea asszonyt egy Facebook csoportból kipaterolták. A balhé egy régi sztori felmelegítésével kezdődött, ami szerint Győző zaklatott valakit évekkel ezelőtt. Gáspár Bea nem hagyta annyiban, és odaszólt a kommentelőknek: 

Ennyi sok unatkozó trógert! Jobb, ha kitakarítanátok otthon! Retkes unatkozó csőcselék”

– írta, de a szavai nem maradtak sokáig láthatóak, mert a tiltásával együtt eltűnt minden kommentje is.

A helyzet csak tovább eszkalálódott, amikor Gáspár Evelin is belépett a ringbe. A lányt az utóbbi időben sokan bírálták a külseje miatt, de ő sem hagyta magát - írta meg a Borsonline

Éles kritikai megjegyzéssel vágott vissza a csoport tagjainak: 

Na pont az ilyen idióták miatt írnak rólunk a bulvárban, mint ti, mert titeket érdekel minden apró megmozdulásunk és reakciót vált ki belőletek!

Szánalmas életetekből ránk pazaroljátok az időt, energiát! Azt hiszitek, mi vagyunk a bohócok, de közben ti vagytok! Míg mi mosolygunk a szánalmas megmozdulásaitokon, addig mi ebből jól élünk, hajrá! Szidjatok, hordjatok le ez legyen a legnagyobb boldogság az életetekben! Várom én is a tiltást, mint ahogy anyámat is tiltottad te nyomorék. Mocskos senkiházi”

– mondta Evelin, ami után a csoportban rengeteg reakció érkezett az üzenetére.

(Borítókép: Gáspár Evelin. Fotó: Németh Kata/Index)