2023-ban számos sztár úgy döntött, hogy élete szerelmével fogad örök hűséget. Lássuk, kik azok a boldog párok, akik idén elkötelezték magukat egymás iránt!

Patrick Schwarzenegger és Abby Champion

Patrick Schwarzenegger, a hollywoodi legenda Arnold Schwarzenegger fia és színész, valamint Abby Champion, sikeres modell, december 26-án egy romantikus Instagram-bejegyzésben osztották meg eljegyzésüket.

A pár „Örökkön-örökké” szavakkal és szívemotikonokkal teli üzenettel erősítette meg kapcsolatuk következő lépését, jelezve, hogy együtt készülnek a közös jövőre.

Tamar Braxton és Jeremy Jr. Robinson

Tamar Braxton, az ismert énekesnő és televíziós személyiség, három hónappal októberi szakításuk után újra eljegyezte magát Jeremy Jr. Robinsonnal.

Az igazság az, hogy nem érdekel, ha valaki nem ért egyet ezzel... Mi hangosan és büszkén döntöttünk úgy, hogy szeretjük egymást”

– nyilatkozta Braxton, kiemelve, hogy újra felfedezték egymás iránti szerelmüket és elkötelezettségüket, ami minden napra érdemes küzdeni és megbocsátani.

Corrine Foxx és Joe Hooten

Corrine Foxx, Jamie Foxx színész lánya, és Joe Hooten romantikus hangulatú bejelentést tettek eljegyzésükről. A pár fekete-fehér fotókat osztott meg, amelyeken együtt ölelkeznek egy hajó fedélzetén, és megmutatták az eljegyzési gyűrűt is. Corrine megosztott egy megható üzenetet az Instagramon:

Amikor először láttalak, tudtam, hogy örökké az enyém vagy!”

– jelezve, hogy mély és tartós kötelék köti össze őket.

Demi Lovato és Jordan Lutes

Demi Lovato, az énekes és színész, és Jordan Lutes, egy év randevúzás után döntöttek az eljegyzés mellett. A pár egy meglepetés eljegyzési partival ünnepelte ezt a különleges eseményt. Demi Lovato megosztott egy szeretetteljes üzenetet az Instagramon:

„Szerelmem, nagyon izgatott vagyok, hogy feleségül vehetlek.”

Rufus Sewell és Vivian Benitez

Rufus Sewell, a The Holiday és The Diplomat című filmekből ismert brit színész, decemberben kérte meg Vivian Benitez kezét. A színész humoros hangvételű üzenetet fűzött az Instagramon megosztott eljegyzési gyűrűjéről készült képekhez:

„Amíg a halál (továbbra is fürdőszőnyegen járva cipőjével) el nem választ minket” – írta december 5-én, jelezve, hogy humorral és szeretettel tekintenek a közös jövő felé.

Andrea Denver és Lexi Sundin

Andrea Denver, a Summer House reality show sztárja, bejelentette, hogy barátnőjével, Lexi Sundinnal egy BravoCon 2023 panelbeszélgetésen jegyezték el egymást. A romantikus pillanatot egy kis humor is kísérte, amikor Lindsay Hubbard, Andrea Denver barátja és show-társa, tréfásan megjegyezte:

Csak ne mondd le!”

– utalva saját, nemrég lefújt esküvőjére Carl Radke-kal, amely három hónappal a tervezett mexikói ceremónia előtt történt. Denver és Sundin eljegyzése így egy vidám és emlékezetes esemény lett a BravoConon.

Zoë Sugg és Alfie Deyes

Zoë Sugg és Alfie Deyes, ismert brit YouTube sztárok, egy közös Instagram-bejegyzésben tudatták a világgal, hogy több mint tíz év együttjárás után eljegyezték egymást. A megosztott videóban Zoé Sugg büszkén mutatja be csillogó eljegyzési gyűrűjét, miközben a pár egy festői hegytetőn áll.

 Zooey Deschanel és Jonathan Scott

Zooey Deschanel, az ismert színésznő, és Jonathan Scott, a Property Brothers sztárja, bejelentették eljegyzésüket egy Instagramon megosztott szelfivel.

Az örökkévalóság most kezdődik!!” 

– írta Zooey Deschanel a bejegyzésben, ahol büszkén mutatta meg rózsaszín manikűrjét és a hatalmas eljegyzési gyűrűt. A pár, akik már négy éve alkotnak egy párt, boldogan osztották meg ezt a különleges pillanatot a világgal.

Thomas Brodie-Sangster és Talulah Riley

Thomas Brodie-Sangster, az Igazából szerelem és más filmekből ismert színész, és Talulah Riley, aki korábban Elon Musk felesége volt, eljegyzésüket jelentették be. Thomas Brodie-Sangster július 27-én osztotta meg az örömhírt az Instagramon, míg Talulah Riley a Twitteren tette közzé a bejelentést. A pár boldog pillanata így került a nyilvánosság elé, jelezve új fejezet kezdetét életükben.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse

Palvin Barbara, a híres magyar modell, és Dylan Sprouse, a Disney Channel korábbi sztárja, június 15-én jelentették be, hogy eljegyezték egymást. A pár a V Magazine-nak mesélt arról, hogy Dylan Sprouse már az előző év szeptemberében megkérte Barbara kezét.

(Borítókép: Demi Lovato és Jordan Lutes. Fotó: Getty Images)