Gáspár Laci a „Beköltözve Hajdú Péterhez” című műsor szilveszteri adásának forgatása közben értesült arról, hogy internetes csalók teljesen kiürítették a bankszámláját.

Egy igazi dráma bontakozott ki a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor szilveszteri adásának forgatásán, amely egy váratlan fordulattal sokkolta a résztvevőket. Képzeljük el a jelenetet: a stúdióban jókedvű beszélgetés zajlik, a poénok csak úgy repülnek, amikor hirtelen minden megváltozik.

A vendégek között ott ült Gáspár Laci, az ismert énekes, aki egy idő után már nem tudott odafigyelni a körülötte zajló vidámságra. Homloka gyöngyözött, ahogy görcsösen a mobiltelefonját figyelte. A modern kor rémálma vált valóra: internetes csalók ürítették ki a bankszámláját, több százezer forintot emelve le róla. A Blikk információi szerint Laci egy népszerű csalás áldozatává vált, ahol az ártatlan számlatulajdonosok adatait egy SMS-ben küldött linken keresztül szerezhetik meg a bűnözők.

Laci éppen a telefonjára pillantott, amikor szokatlan értesítéseket vett észre: valaki éppen Párizsban költi a pénzét, miközben ő a stúdióban ült. Megdöbbenve konstatálta, hogy a számlájáról minden pénzt elkölt az ismeretlen, mégpedig úgy, hogy Lacinak – aki először azt hitte, ellopták a kártyáját – esélye sem volt megállítani a tolvajt.

Rögtön hívta a feleségét, aki megnyugtatta, hogy a kártyát nem lopták el, ám valami mégis történt, hiszen folyamatosan érkeztek az értesítések, hogy költenek a számlájáról”

– mesélte Blikknek a néhány héttel ezelőtti forgatásról Hajdú Péter, aki Járai Mátéval és Lakatos Márkkal felváltva próbálta nyugtatni a kétségbeesett zenészt.

(Borítókép: Gáspár Laci. Fotó: Zöld Fanni/Index)