Hatalmas bulival búcsúztatta a 2023-as évet Curtis: a rapper a fővárosi BOK Sportcsarnokban adott szólókoncertet december 28-án.

Több ezer rajongó csápolt Curtis, avagy Széki Attila szólókoncertjén a BOK Sportcsarnokban december 28-án. A budapesti származású egykori labdarúgó fellépésére bár a helyszínen is lehetett még jegyet venni, a rapper végül teltházas koncertet adott. A helyszínen szinte minden korosztály képviseltette magát.

„Én egy voltam és egy is maradok közületek. Amikor itt végignézek az emberek között, gyerekkori barátokat látok, és tudjátok, hogy mi a legnagyobb dolog? Hogy ugyanolyan piszkos kölyök vagyok, akárcsak ti!” – fogalmazott Curtis a színpadon állva. A rapper mellett sztárvendégként Szabó Ádám, Miklósa Erika és Charlie is feltűnt, így nem meglepő, hogy a csarnokban hatalmas buli kerekedett. Olyanok is akadtak, akik ingyen vettek részt a rendezvényen.

„Én az a srác vagyok, aki attól függetlenül, hogy a főhőse vagyok ennek a rendezvénynek, ugyanúgy telepi gyerek vagyok, és aki nem tudja megvenni a jegyet, azt még mindig beviszem basszus. Nem mindig, de valamikor emiatt közel deficites a rendezvény. De hát ez van. Van sok vendégem. De hála Istennek jól fogytak végül a jegyek, nyilván köszönhetően annak is, hogy Miklósa Erika és Horváth Charlie is a vendégem” – nyilatkozta az előadó.

(Ripost)

(Borítókép: Curtis. Fotó: Németh Kata/Index)