Amerika Kapitánytól luxusfeleségekig számtalan új sztárt köszönthetünk a friss házasok között. Volt, aki hatalmas pompával, de volt, aki titokban kötötte össze életét a szerelmével. Tekintse meg a Velvettel az idei év legemlékezetesebb lagzijait.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse

A 2023-as év egyik leginkább várt esküvője a magyar topmodellnek, Palvin Barbarának és a színész párjának, Dylan Sprouse-nak az egybekelése volt. A fél világ azt figyelte, hogy milyen ruhát vesz majd fel a modell, az eseményt pedig még különlegesebbé tette az, hogy Magyarországon, Palvin Barbara szüleinek birtokán ment egymáshoz a két sztár.

Az esemény miatt július 15-én hollywoodi élményben volt részük a ceglédberceli lakosok, annak ellenére, hogy a menyasszony ragaszkodott a magyar gyökereihez. A modell figyelt arra, hogy minden tipikus magyar hagyomány megjelenjen az esküvőjén.

Greta Gerwig és Noah Bambach

Nincs még egy hónapja, hogy a Barbie rendezője, Greta Gerwig hozzáment párjához 12 együtt töltött év után. A sztárpár december 20-án kötötte össze az életét a New York-i városházán.

Érdekesség, hogy sem a pár, sem a bennfentesek nem hoztak nyilvánosságra részleteket az esküvőről, így sokan feltételezik, hogy nagyon szűk körű volt a rendezvény, hogy megelőzzék az információ szivárgását.

Orosz Barbara és francia párja

A magyar műsorvezető háromszor is megházasodott az idén. A tévés először a szerelem városában, Párizsban mondta ki a boldogító igent francia párjának még márciusban, de már akkor tudták, hogy még két esküvőt is tartani fognak.

A második lagzira júliusban került sor a Festetics-kastély parkjában, a harmadik esküvőt pedig a férfi rokonai miatt Luberonban, Provence mellett tarották vagy tartják majd, ugyanis nem erről egyelőre nem érkeztek hírek, így lehet, hogy ez már csak jövőre valósul meg.

Vasvári Vivien és Zsigmond

Idén tartotta az esküvőjét a Feleségek luxuskivitelben című sorozatból ismertté vált Vasvári Vivien is, aki a tavasszal ment hozzá párjához, Zsigmondhoz.

Az esküvőre akkor került sor, amikor Vivien már 5 hónapos terhes volt, ez azonban nem akadályozta meg őket abban, hogy óriási ünnepséget tartsanak a budai negyed egyik legelegánsabb helyszínén, a várnegyedben található Főőrség és Lovardában. Az eseményen a hazai sztárvilág nagy része is megjelent.

Alba Baptista és Chris Evans

A Marvel-filmek sztárja, Chris Evans, valamint a színésznő kedvese, Apba Baptista szeptember 9-én, egy magánbirtokon, az amerikai Cape Code-ban tették hivatalossá a házasságukat. Az eskövőn természetesen számos sztár feltűnt, többek között jelen volt Robert Downey Jr., Chris Hemsworth és Jeremy Renner is.

A People magazin információi szerint a vendégeknek alá kellett írniuk egy nyilatkozatot az esküvő előtt, hogy nem használhatják telefonjaikat a lagzi ideje alatt.

Kulcsár Edina és G.w.M.

Kulcsár Edina és G.w.M. nem szokták kerülni a reflektórfényeket, az esküvőjüket azinban mégis teljes titokban tartották meg február 25-én és csak utólag közölték a nagy hírt a követőikkel.

Kulcsár Edina ekkor már terhes volt, így elmaradt a nagy lagzi, azonban így is be tudtak kerülni a hírekbe, mivel arról írt az esküvőjéről szóló posztjában, hogy korábban sosem gondolt volna még a házasságra Edina előtt, holott már előző párjával, Melanie-val már tervezték az egybekelést.

Vanessa Hudgens és Cole Tucker

A High School Musical egykori sztárja december 2-án kötötte össze az életét a profi baseballjátékossal, Cole Tuckerrel teljes titokban.

Az egész esküvőre csak egyetlen X-bejegyzés utalt, amin Vanessa Hudgens egy combközépig kivágott, vállnélküli, fehér ruhát visel.

Tóth Vera és Pauli Zoltán

Valószínűleg mindenki éppen Tóth Gabi és Krausz Gábor válására figyelt akkor, amikor Tóth Vera öt és fél éve együttlét után, augusztusban hozzáment párjához.

Az énekesnőnek nem csak testvérre válása miatt kellett aggódnia az esküvő napján, hanem az időjárás miatt is, ugyanis a rossz körülmények miatt nem Palkonyán ígértek egymásnak örök hűséget Pauli Zoltánnal, hanem Szentendrén, azonban a nehézségek ellenére nem árnyékolta be semmi a nagy napot.

Anya Taylor-Joy és Malcolm McRae

A Vezércsel és a Menü sztárja szeptemberben ment hozzá párjához az olaszországi Velencében, amit egy 150 fős lagzival ünnepeltek meg, sőt még másnap is tartottak egy nagy közös ebédet a vendégekkel.

A díjnyertes színésznő és zenész férje több sztárbarátjukat is meghívta, köztük Jennifer Garnert, Cara Delevingne-t, Miles Tellert, Nicolas Houltot és Evan Rosst. A hagyományos fehér menyasszonyi ruha helyett Taylor-Joy-t egy bézs színű, madarakkal és virágokkal hímzett, flitterekkel díszített ruhában fotózták le.

Osváth Zsolt és Patrik

Bár a magyar törvények nem teszik lehetővé, hogy Osváth Zsolt és Patrik házastársi kapcsolatba lépjenek, ez nem szegte kedvét a párnak arra, hogy úgy megünnepeljék bejegyzett élettársi kapcsolatukat, akár egy esküvőt.

A youtuber és párja még egy elképesztő légi táncot is bemutatott a meghívottaknak, a nagy nap ráadásul Osváth Zsolt édesanyjának a születésnapjára esett, így duplán volt ok ünnepelni.

(Borítókép: Palvin Barbara és Dylan Sprouse. Fotó: GettyImages)