2023-ban több magyar és külföldi sztár is szülői örömökben részesült, íme 2023 sztárcsemetei!

Kulcsár Edina és G.w.M

Az egykori szépségkirálynő és a rapper első közös gyermeke, Amara májusban látta meg a napvilágot.

Robert de Niro

Az Oscar-díjas színész hatalmas titokban tartotta hetedik gyermeke születését. Robert de Niro az Ürömapám című, idén moziba kerülő filmjét promózta egy interjú során, amikor a riporter a hat gyereke hogylétéről érdeklődött, ő pedig rávágta, hogy már hét van neki. Ekkor még nem árult el részleteket a piciről, két nappal később azonban kiderült, hogy Tiffany Chen kislányt szült neki április elején. 

Daniel Radcliffe

A Harry Potter-filmek sztárját évről évre láthattuk felnőni, ezért nehéz elhinni, hogy már 34 éves, és néhány hónapja édesapa lett. A információt nem osztott meg a baba születéséről, magát a tényt viszont megerősítette, miután babakocsival fotózták le New York utcáin. 

Hosszú Katinka

Régóta dédelgetett álma vált valóra augusztusban az olimpiai bajnok úszónőnek, ugyanis édesanya lett. Kislánya különleges nevet kapott: Kamília.

Hilary Swank

A színésznő egy jól beállított, naplementés fotóval jelentette be, hogy megszülettek az ikrei. A Good Morning America című műsorban kicsit bővebben is beszélt az ikrekről, elárulta, nagyon régóta vágytak babára és hatalmas a boldogságuk most, hogy megszülettek. 

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti

Még a 2019-es X-Faktor mentoraiként szövődött szerelem közöttük, azóta összeházasodtak, és szerelmük gyümölcseként szeptemberben megszületett a kisfiuk, Ábel. 

Vasvári Vivien

A korábbi luxusfeleség szeptemberben hozta világra harmadik gyermekét, egy kisfiút, aki a Colin nevet kapta.

Paris Hilton

Paris Hiltonnak kisfia született, akit a hírek szerint béranya hozott világra, ám erről soha nem beszélt a nyilvánosság előtt.

(Borítókép: Paris Hilton a babájával. Fotó:  Michael Dodge/Getty)