A Brit sztár szeptemberben forgatott egy videót, egy még meg nem jelent dalához, azonban a felvételt követően kirobbant háború miatt nem lesz publikus a felvétel.

Rendkívüli értekezletek után Dua Lipa és csapata úgy döntött, hogy mégsem jelenik meg idén az új dalához titokban leforgatott videóklipje – derül ki a Sun beszámolójából.

A nagy költségvetésű klip megjelenését az énekesnő az Izrael és a Hamász között zajló gázai háborúra való tekintettel vonta vissza, mivel a képsorokon tömegverekedések mellett, káoszt, rombolást, robbanásokat és zűrzavart ábrázoló jelenetek is szerepelnek, amiket érzéketlennek találtak a háború tekintetében. A lapnak válaszoló források hangsúlyozták, hogy a forgatások munkálatai még a Hamász október 7-i izraeli inváziója előtt lezajlottak, így akkor még nem tudhatták, hogy a forgatások eredménye negatív olvasatot is kaphat.

A klip nagy jelentőséggel bírt volna az énekesnő karrierjében, ugyanis azon túl, hogy több száz statiszta vett részt, a több százezer fontot felemésztő videó forgatásán, ez a klip és a hozzátartozó szám harangozta volna be Dua Lipa jövőre megjelenő, harmadik albumát.

A csapat végül stratégiát váltott és a november 10-én megjelent Houdini című szám lett a hamarosan érkező album vezető slágere, de az eredeti számot is hallhatjuk majd az énekesnő harmadik lemezén, azonban a videóklip valószínűleg sose fog napvilágot látni.

(Sun)

(Borítókép: Dua Lipa. Fotó: GettyImages)