Leküzdötte súlyos betegségét és ismét munkába áll a Nemzet Művésze, akit szilveszter Szilveszter éjjelén elő adásban láthatnak viszont a nézők

Reviczky Gábor, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész a december elején jelentette be, úgy gondolja, hogy leküzdötte daganatos betegségét. A színésznél még 2022 decemberében diagnosztizáltak prosztatatrákot, ami után gyorsan, sokat romlott egészségügyi állapota, mivel áttétek alakultak ki nála, így kemoterápiára kellett járnia.

Én ilyen beteg még életemben nem voltam, mint a hatodik kemó után. Teljesen kikészített

– vallotta be Reviczky Gábor a Tények Plusz műsorában.

A rossz előjelek ellenére azonban nem csak, hogy jobban van már Reviczky Gábor, hanem ismét munkába is áll. A színész elfogatta az ATV felkérését, és színpadra lép az Aradi-Varga Showban, amit ma este 21.50-0.00-ig sugároz majd a csatorna.

Az adást azonban nem csak a színész visszatérése miatt lesz érdemes követni, hanem azért is, mert igazi sztárparádéval készül a csatorna. A műsorban Revicky Gábor mellett, a műsor névadó humoristáin, Aradi Tiboron és Varga Ferenc Józsefen túl, fellép Csuja Imre és Laár András is.

(ATV)

(Borítókép: Reviczky Gábor. Fotó: Cseke Csilla/MTI)