Különleges instahíradónkban összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek szilveszter éjjel.
  • Heidi Klum szilveszter éjjel sem fogta vissza magát. A modell egy csillogós mini ruhában táncolt párjával egy egzotikus helyen. A kommentelők nagy része aranyosnak találta a jelenetet, de voltak olyanok, akik szerint ízléstelen volt a felvétel, mert a szerelmesek túl közel kerültek egymáshoz.
  • Rékasi Károly egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben jelentkezett be Szentendréről, hogy boldog új évet kívánjon követőinek párjával, Pikali Gerdával.
  • Nádai Anikó is Instagram-történetben jelentkezett be az év utolsó napján, ráadásul nem is akár honnan. A műsorvezető párjával a Fény utcai piacról jelentkezett be, ahol elképesztő szilveszteri bulit tartottak.
  • Jákob Zoli természetesen az év utolsó napját is luxusban töltötte, sőt, ő négy órával hamarabb ünnepelhette az új évet, mint a legtöbb magyar, ugyanis a Maldív-szigetekről jelentkezett be. Magyarország egyik leggazdagabb emberének elképesztő buliban lehetett része, amibe követői is betekinthettek néhány részlet erejéig a közösségi oldalán.
  • Bár Krausz Gábor nem utazott sehová, az ő szilveszter estéje legalább annyira mozgalmas lehetett, mint Jákob Zoltáné. A sztárséf egy 24 óráig elérhető fényképet osztott meg lányáról, aki már 12 órával éjfél előtt nagyon lelkesen fújt egy papírtrombitát, édesapja nem nagy örömére.
  • David Beckham Victoria Beckhammal és felesége szüleivel a Ritz londoni szállodájában töltötte a szilveszter éjjelt. Az nem derült ki, hogy a sztárpár bulizott-e az éjszaka, az viszont kiderült a focista Instagram-történeteiből, hogy elképesztő ünnepi menüt fogyasztottak el éjfél előtt.
  • „Más is szokott ilyet csinálni 5 negroni után? Boldog 2024-et” – írta hajnalban kirakott posztja mellé az énekesnő. A bejegyzésben megosztott fotókon láthatjuk, ahogy Dua Lipa a szilveszteri buli után, az ágyában, egy fürdőköpenyben rengeteg képet készített magáról, amiken különböző fejeket vág. A kommentelők nagy része azt gondolja, hogy ha felébred az énekesnő, akkor törölni fogja ezt a bejegyzést.

(Borítókép: Dua Lipa. Fotó: GettyImages)