Dwayne „The Rock” Johnson visszatérésével a pankráció világába izgalmas fordulatot vett, mely nemcsak a ringben, hanem a világbajnoki címért folytatott harcban is új fejezetet nyit, miközben további filmek előkészületein dolgozik.

Dwayne „The Rock” Johnson, aki évtizeden át Hollywood fényes csillagaként ragyogott, visszatért a pankráció világába, oda, ahol eredetileg hírnevet szerzett magának. A WWE hétfő esti show-jában, San Diegóban meglepetésszerűen lépett a ringbe, hogy szembeszálljon a Jinder Mahal nevű, indiai karaktert alakító kanadai pankrátorral, aki a rosszfiú szerepét megszemélyesítve hergelte a közönséget.

Az események során Mahal amerikaellenes szónoklatot tartott, amikor Johnson hirtelen feltűnése hatalmas tetszést váltott ki. A közönség üdvrivalgása túlhangosodta Mahal panaszait. Ezt követően Dwayne Johnson szóban és fizikailag is szembeszállt Mahallal, sőt, a konfrontációt egy rövid éneklés is színesítette, mielőtt gyorsan legyőzte ellenfelét.

Azonban Dwayne Johnson bejelentése, miszerint nem csak egy alkalomra tért vissza, hanem a világbajnok Roman Reigns ellen is ringbe szállna, még nagyobb izgalmat keltett. Ez a nyilatkozat arra utal, hogy Dwayne Johnson ambíciói a pankrációban ismét a csúcsra törnek.

Mindenki, aki Dwayne Johnsont inkább a vásznon látja szívesen, számára is van jó hír: a sztár jelenleg 11 film előkészületein, forgatásán vagy utómunkálatain dolgozik. Így Johnson akár a ringben, akár a mozivásznon, továbbra is a közönség kedvence marad.

(Borítókép: Dwayne Johnson. Fotó: