Hírösszefoglalónkban még: volt felesége a barátnőjének tekinti Delhusa Gjon párját.

Csonka András

A Nők Lapjának adott interjút Csonka András. A színész-énekes elárulta, hogy egy ideje újra pszichológushoz jár, ugyanis egyre magának valóbbá vált az évek során, ritkán mozdul ki a négy fal közül szórakozni. A népszerű showman arra a kérdésre is válaszolt, hogy mi bántja leginkább az életében.

„Rettentően sajnálom, de úgy tűnik, nekem már nem lesz gyerekem, mert ahhoz már tényleg öreg vagyok. Pedig jó apa lennék. De ez nem jött össze. És ezzel együtt azt is sajnálom, hogy elvarrok egy szálat, aminek így nem lesz folytatása” – mondta Csonka. 

Nagy Hunor Attila

Nagy Feró fia, egyben a Beatrice együttes dobosa a Facebook-oldalán osztotta, hogy 13 év után otthagyja a édesapja zenekarát. A közleménye szerint egy tudatos döntés áll a kilépése mögött, ám ennek pontos okait egyelőre nem osztotta meg a a rajongókkal – számolt be a Blikk

„13 év után saját döntésből távozom a Beatricéből, tudatosan, barátsággal és tisztelettel! Nagyon sok hálával tartozom a zenekarnak, akik az elmúlt 13 /+12/ év során velem álltak a színpadon, a barátoknak, akiket ez alatt ismertem meg. Nagyon sok hálával tartozom a közönségünknek, akik kitartottak mellettünk minden helyzetben, akik között szintén rengeteg igaz barátot tisztelhetek” – kezdte a bejegyzését, majd arról is írt, hogy milyen sokat köszönhet az édesapjának:

„Rengeteg hálával tartozom az Édesapámnak, aki számomra örök példakép, aki segített elindulni azon az úton, amin szeretnék a továbbiakban is járni. Az okokról szeretnék nektek beszélni mélyebben, amint megtalálom a megfelelő módot és csatornát, hogy ezt kellőképpen át tudjam adni”.

Nem sokkal később pedig kiderült, hogy a banda másik tagja, Kékkői Zalán is követi őt. 

Delhusa Gjon

Az albán származású énekes mindig is büszke volt a gyökereire, illetve arra, hogy – mediterrán szokás szerint – hihetetlenül összetartó a családja, amelynek a volt felesége is szerves része. Delhusa családja egy évben többször is összejön, így természetesen az ünnepeket is együtt töltötték. Az énekes új párja, Fanni és volt felesége pedig nagyon közel kerültek egymáshoz időközben. 

„Nem kérdés nálunk, hogy mindenkit szeretettel látunk, és mindenki elfogad mindenkit. Furcsa, színes és összetartó család vagyunk, és ez olyannyira működik, hogy a volt feleségem sem maradhat ki a családi összejövetelekből. Sosem volt ebből probléma, hiszen ő a fiaim anyja, aki ráadásul rengeteget van Macó kislányával, a kis Zoéval is.

Sőt, Fannival is megszerették egymást, nagyon jóban vannak, fura módon valahogy a sajátjaként fogadta el Fannit.

Fantasztikus volt látni a két unokámat és Macó nevelt lányait együtt élvezni ezt a csodálatos gyereksereget” – nyilatkozta a Blikknek Delhusa Gjon. 

(Borítókép: Csonka András. Fotó: Papajcsik Péter/Index)