A zenész legújabb, Vultures című albuma a jövő héten fog megjelenni, de neki sikerült már most bekerülni a hírekbe azzal, hogy intim fotókon mutatta meg a feleségét.

Ye, azaz Kanye West már akkor nagy hírverést csapott az új lemeze körül, amikor annak bemutató buliján a hírhedt rasszista szervezet, a Ku-Klux-klán csúcsos csuklyájában lépett színpadra azok után, hogy 2022-ben egy White Lives Matter, azaz a „fehérek élete számít” feliratú pólóban sétált és azt hangoztatta, hogy a Black Lives Matter (a feketék élete számít) egy átverés. Karácsonykor aztán héberül kért bocsánatot az Instagram-oldalán azért, mert az új lemezének címadó dalában szerepelt egy sor, amely szerint azért nem antiszemita, mert lefeküdt egy könnyűvérű zsidó lánnyal.

Számos közelmúltbeli botránya után az énekes azzal került a címlapokra legutóbb, hogy olyan képeket posztolt a feleségéről, Bianca Censoriról, amelyeken szinte minden látszik a modellből.

A pikáns képekhez fűzött kommentárjai sem voltak mindennaposak: „Kiestek volna?” – írta az előbbi képhez, utalva felesége kebleire.

Idén nincs nadrág

– kommentálta a következő felvételt.

Bár voltak, akiknek tetszettek a sokat mutató fotók, egyesek sérelmezték, hogy a zenész, aki eddig „Isten gyermekeként” hivatkozott önmagára, most mindenkinek megmutatja a feleségét.

Akadt ugyanakkor olyan híresség is, akinek tetszett a látvány. A zenész egy amerikai rapper kollégája, Playboi Carti hozzászólását emelte ki, amely úgy szólt:

Mutasd az ikreket!

Azért nem kell túlságosan félteni Bianca Censorit, hiszen ő maga is előszeretettel posztol olyan fotókat, amelyeken alig takarja valami a testét.

(Borítókép: Kanye West és Bianca Censori. Fotó: GettyImages)