Csütörtöki Instahíradónkban is összeszedtük, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Alain Delont, mióta visszavonultan él, jóval ritkábban láthatják a rajongók, 2019-es agyvérzése után sokat romlott az állapota. Nemrég lánya osztott meg egy közös fotót a 88 éves színésszel. 
  • Schobert Lara az Instagram-oldalán mutatta meg vadiúj Mercedes típusú autóját. A hatalmas fekete jármű vételárát nem engedheti meg magának mindenki: 50 millió forintnál kezdődik egy ilyen, de akár 70-80 millióért is találni hasonló autót az interneten.
  • Szandi lánya is megünnepelte a szilvesztert. Bogdán Csaba és az énekesnő 23 éves gyereke még 2021-ben költözött ki Amerikába, hogy au pairként dolgozzon. A 2024-es esztendő lesz a harmadik, hogy az Egyesült Államokban él. 
  • Christina Aguilera letudta első 2024-es koncertjét. A 43 éves sztár még nádszálkarcsú lányként vált világsztárrá a '90-es években, azonban a 2010-es években már kerekebb idomokkal bírt. Mára viszont újra bombaformában van, amit meg is mutatott a színpadon!
  • Alexandra Daddario a modell szépségű amerikai színésznő sosem riad vissza attól, ha meg kell mutatnia a testét, azonban ezúttal a kelletténél talán többet mutatott. A Baywatch című film sztárja még decemberben egy vacsorán vett részt az édesanyjával. A közös fotón pedig kivillantak az idomai a fekete ruhájából.

(Borítókép: Majoros Péter Majka. Fotó: Papajcsik Péter/Index)