Felnőttfilmek visszavonult csillaga, Monique Covet újra a kamera elé állt, ami végül a hosszú évek óta tartó párkapcsolatához vezetett.

Pályája csúcsán a magyar származású Monique Covet volt az egyik legismertebb felnőttfilmes színésznő, számtalan elismerést gyűjtve be hosszú évek alatt. A magánélete azonban egy váratlan fordulatot vett, amikor egy dél-szicíliai férfi belépett az életébe, aki nem nézte jó szemmel a színésznő felnőttfilmes múltját.

Monique Covet a Blikknek nyilatkozva elmondta:

A párom egy igazi dél-szicíliai férfi, és róluk azt kell tudni, hogy szeretnek birtokolni. Neki nem igazán fért bele, hogy én filmekben szerepeljek, ahol más férfiakkal vagyok együtt”

A művésznő tiszteletben tartotta párja kívánságát és háttérbe szorította karrierjét.

Ám egy nap egy olyan lehetőséget kapott, amire nem tudott nemet mondani. 

„Sokáig nem is volt nehéz távol tartanom magam a forgatásoktól, ugyanis nem igazán tetszik az az irány, amit jelenleg a pornófilmek képviselnek. Ám megkeresett egy nagyon híres producer, hogy szerepeljek egy filmben, aminek a főszerepét konkrétan rám írta. Nagyon tetszett a koncepció és a történet is, hiszen lehetőséget kaptam, hogy ténylegesen színészkedjek. Igent mondtam a felkérésre” – mesélte az egykori felnőttfilmes csillag, aki már túl van a forgatáson, sőt, a film is elérhető már.

A döntés azonban nem maradt következmények nélkül: 

A párom azt mondta, a történtek után jobb, ha külön utakon folytatjuk, amit el is fogadtam, így hivatalosan már nem vagyunk együtt.”

Ám az ünnepeket együtt töltöttük, és abban bízom, hogy előbb-utóbb túlteszi magát a történteken, hiszen ez egy olyan lehetőség volt, amit kár lett volna visszautasítani." 

Monique Covet reménykedik, hogy a partnerével együtt töltött közös emlékek és érzelmek feledtetik a jelenlegi helyzetet.

Érdekes, hogy Monique Covet már nincs is rászorulva a felnőttfilmekre, másban is kiteljesedhet, hiszen szexuálterapeutaként dolgozik. 

„Elsősorban online cseten keresztül foglalkozom a páciensekkel, akik eddig kizárólag az angol és olasz oldalamon keresztül tudták felvenni velem a kapcsolatot, de az a terv, hogy német és magyar platformot is csinálok. Mind a négy nyelven beszélek és szeretném bővíteni azoknak az embereknek a körét, akikkel foglalkozom” – árulta el Monique Covet a jövőbeli terveit. 

(Borítókép: Monique Covet. Fotó: Monique Covet/Instagram)