Rubens Barrichello-t a család arra kérte, maradjon távol Michael Schumachertől, mert attól tartanak, a látogatás csak szomorúságot hozna mindkettejüknek.

Az egykori Ferrari csapatársak, Rubens Barrichello és Michael Schumacher kapcsolatáról új részletek derültek ki. Barrichello, aki Schumacherrel az 2000-es évek elején számos sikert ért el, nemrég egy podcastban beszélt arról, hogy szeretné meglátogatni egykori barátját és csapattársát. Azonban Schumacher családja azt tanácsolta neki, hogy jobb, ha nem teszi.

Corinna Schumacher, Michael felesége, aki azóta is szigorúan őrzi férje magánéletét, úgy döntött, hogy Barrichello látogatása nem lenne jó ötlet. 

Azt mondták, hogy sajnos nem tudok majd segíteni, és lehet, hogy szomorú leszek” 

– idézte fel Barrichello az elutasítást. Ez a tanács azt sugallja, hogy a látogatás talán több fájdalmat okozna, mint örömöt.

Barrichello, aki Schumacher mellett számos győzelmet aratott, elárulta, hogy többször is találkozott a hozzátartozókkal. Barrichello szavai különösen sokatmondóak és rávilágítanak a helyzet komolyságára, milyen állapotban is lehet egykori cimborája, Schumacher.

(Borítókép: Rubens Barrichello és Michael Schumacher. Fotó: Getty Images)