Pénteki Instahíradónkban is összeszedtük, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • A mindig luxus életmódot folytató Jákob Zoltán kivételesen biciklire pattant, hogy a Maldív-szigeteken piacra menjen. Bár otthon nem szokása magának bevásárolni, úgy tűnik, a trópusi paradicsom megváltoztatta a szokásait.

A milliárdos a karácsonyt követően utazott az egzotikus szigetcsoportra, de nem egyedül: két kamasz lánya, exfelesége és annak új párja is vele tartott. A szokatlanul békés családi összetétel mellett talán még meglepőbb, hogy Zoltán a szokásos sportkocsija helyett egy saját névvel ellátott biciklivel járja a szigetet, és még a helyi piacot is felfedezte rajta.

Jó reggelt! Én már úton a piacra” 

– posztolta a milliárdos a biciklis túrájáról készült fotót, ami meglehetősen távol áll a megszokott luxuséletmódjától.

A szigeten töltött idő alatt Zoltán nemcsak a pihenést, hanem az új élményeket is élvezi, legyen szó akár a búvárkodásról, jetskizésről, vagy épp a helyi különlegességek beszerzéséről a piacról.

  • Rácz Jenő, aki a gasztronómia világában már bizonyított, úgy tűnik, most ismét a bokszringben szeretne bizonyítani. A sztárséf nemrégiben egy fotót posztolt az edzőjével, Dobrádi Zsolttal, aki az elmúlt hónapokban készítette fel a bokszhoz.

Elindítottuk a 2024-es évet az első közös edzéssel. Jó érzés újra itt lenni!”

– írta Rácz Jenő az Instagramon.

A meglepetés azonban ezzel nem ért véget. A poszt alatti kommentekben Dopeman, a népszerű rapper és egykori Sztárbox-versenyző, felvetette, hogy Rácz Jenő továbbra is edz-e. A séf válaszában elárulta, hogy heti 3-4 alkalommal még mindig lejár edzeni, de csak hobbiszinten. Dopeman válaszában pedig játékosan írta:

Egyszer pötyöghetünk egyet.”

  • A filmvilág ikonikus alakját, Glynis Johnst gyászolja Hollywood és a színházi világ. A brit színésznő, ismert Winifred Banks megformálójaként a Mary Poppinsban, 100 éves korában hunyt el Los Angelesben. Mitch Clem, Johns menedzsere erősítette meg a szomorú hírt, hozzátéve, hogy

Glynis halála egy komor nap Hollywood számára.

Glynis Johns pályafutása során több tucat filmben és színházi előadásban bizonyított, és kiemelkedő teljesítményéért 1973-ban Tony-díjat nyert. Különösen büszke volt a Send In The Clowns című dalra, amelyet Stephen Sondheim kifejezetten neki írt, és amelyet ő énekelt a Broadway-en.

„Ez a legszebb ajándék, amit valaha kaptam” – mondta Johns egy interjúban, hozzátéve:

Tapsot kaptam érte. Imádtam csinálni. Éreztem.”

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: Tv2)