Hírösszefoglalónkban még: Krausz Gábor és Mikes Anna mégiscsak összejöttek?, Herczeg Zoltán új vállalkozásba kezdett.

Krausz Gábor és Mikes Anna

Krausz Gábor és Mikes Anna, a Dancing with the Stars 2023-as évadának győztesei, úgy tűnik, nem csak a parketten, hanem a való életben is összehangoltak. A közösségi médiában megjelent közös fotóik és kedves üzeneteik alapján sokan már biztosra veszik: a sztárséf és a táncosnő egy párt alkotnak.

Már hónapok óta mindenki arról suttog, hogy a győztes páros összejöttek. Erre utalhat az a fotó is, amit Krausz Gábor osztott meg Instagram sztorijában, amin ő és Anna együtt pózolnak egy budapesti étteremben. A képhez egy romantikus sort, a Szépség és a Szörnyeteg dalszövegéből idézett: „Volt két idegen, aki hirtelen...” 

Ez különösen érdekes, hiszen a páros pont erre a dalra táncolt a műsor Disney tematikájú adásában, ahol mindenki a közöttük lévő erős kémia miatt dicsérte őket.

Mikes Anna is hozzáteszi a magáét: ugyanazt a képet osztotta meg, szívecskével a posztja alatt. Úgy látszik, nem csak a táncparketten, de a közösségi médiában is összhangban vannak.

Herczeg Zoltán

Herczeg Zoltán, a divat világából ismert guru, új utat választott: a lepukkant lakások megmentője akar lenni. A változás oka részben egy személyes élmény: otthoni őrizete alatt döbbent rá, mennyire élvezi a lakások felújítását.

A divat ipara nehéz munka, sokszor csak a logisztika és az értékesítés miatt” 

– mondta Zoltán a Blikknek. 

„Ráadásul a környezeti hatása is hatalmas, és anyagilag sem az igazi. Most, hogy a házi őrizet miatt ráébredtem, mennyire élvezem a lakások újraálmodását, úgy döntöttem, ez lesz az új utam.”

A divattervező most lepukkant lakások után néz, hogy azokat csodás otthonokká varázsolja.

Szeretem a kihívásokat”

– tette hozzá.

Kiszel Tünde

Kiszel Tünde legújabb, 2024-es naptárának megjelenése alaposan felkavarta a közvéleményt.

Minden évben izgalommal várják a rajongók és a kritikusok egyaránt, hogy Kiszel Tünde mivel lepi meg őket az új naptárával. Idén sem maradt el a meglepetés: a 2024-es naptárában Kiszel Tünde az első fotón Elza szerepében látható, ami a Jégvarázs című Disney film ihlette. Úgy tűnik, hogy a Disney 2023-ban ünnepelt 100. születésnapja adta az ötletet ehhez a választáshoz, ami különböző reakciókat váltott ki az emberekből.

„A fotók csak 18 éven felülieknek ajánlottak” – írta meg a véleményét az egyik. De volt aki ennél is keményebben fogalmazott:  

„A fiatalabbak megállnak a fejlődésben, ha meglátják” – írta egy másik kommentelő. 

Tünde azonban nem hagyta, hogy a negatív visszhang elvegye kedvét. 

Az az érdekes, aki megosztó, nem?” 

– mondta a story.hu-nak adott interjújában. 

„Nem szeretnék ezzel kapcsolatban nyilatkozni, legfeljebb annyit mondhatok, hogy nagyon sikeres az idei naptáram is. Rengeteg pozitív visszajelzést kapok, sokan vásárolják, és persze, ajándékba is adok belőle, úgyhogy abszolút elégedett vagyok az eredménnyel” – fogalmazott határozottan Kiszel Tünde.

(Borítókép: Kiszel Tünde. Fotó: Youtube)