Újabb részletek derültek ki a Cobra 11 egykori főszereplője, Christian Oliver és két lányának szörnyű repülőgép-balesetéről, mely további kérdéseket vet fel a tragédia körül.

Christian Oliver, a népszerű német színész és a Cobra 11 főszereplője, tragikusan hunyt el 51 éves korában, két kislányával együtt, egy repülőgép-balesetben a karibi Bequia szigetnél. 

A Bild beszámolója szerint a Bellanca 17-30A Super Viking típusú gépnek gondjai voltak a szélviszonyokkal, majd egy motorhiba miatt végzetes zuhanásba kezdett. Egy szemtanú szerint a motor furcsa hangot adott ki, majd minden leállt, és a repülő lezuhant. 

Azt mondtam a barátomnak, hogy a gép le fog zuhanni!”

– emlékezett vissza az iWitness portálnak adott interjúban az egyik szemtanú. A becsapódás ereje hatalmas volt, és már nem volt esély a túlélésre.

Christian Oliver az 2002 és 2004 közötti időszakban szerzett hírnevet a Cobra 11-ben, és az akciósorozathoz való visszatérése mindig is szívügye volt. Sajnálatos módon, egy 2020-as interjújában még arról beszélt, hogy szívesen visszatérne a sorozathoz, annyira szerette a szerepét. 

A helyi hatóságok vizsgálják a baleset körülményeit, hogy tisztázzák a pontos okokat és a lehetséges felelősöket.

(Borítókép: Christian Oliver. Fotó: Getty Images)