Az ikonikus énekes, Michael Bolton szomorú hírt közölt: agydaganata miatt azonnali műtéten esett át, és most a felépülésére koncentrál, ezért átmenetileg felfüggesztette fellépéseit.

A világhírű énekes, Michael Bolton, akit sokan ismerhetnek olyan dalokból, mint a When a Man Loves a Woman vagy a How Am I Supposed to Live Without You, szomorú hírt osztott meg a rajongóival. A 70 éves legendát karácsony előtt agyrákkal diagnosztizálták, és azonnali műtéten kellett átesnie, amit sikeresen végrehajtottak orvosai.

Michael Bolton a Facebookon számolt be állapotáról, és megosztotta, hogy most otthon, családja szeretetében lábadozik. Kihangsúlyozta, hogy minden erejét a felépülésére fordítja, és bár nehezen viseli, hogy csalódást okoz a rajongóinak, a turnézást átmenetileg felfüggeszti. Az énekes háláját fejezte ki mindazoknak, akik pozitív üzenetekkel támogatják őt ebben a nehéz időszakban.

Michael Bolton életútja gazdag és mozgalmas: három lánya született első házasságából Maureen McGuire-rel, hatszoros nagypapa, és híres kapcsolatai voltak, többek között Nicollette Sheridan színésznővel. Michael Bolton most egy új kihívással néz szembe az agyrák diagnózisa miatt, de a világszerte rengeteg támogatóval rendelkező énekes bizakodóan néz a jövő felé, reménykedve abban, hogy mielőbb visszatérhet a színpadra, hogy újra találkozhasson a rajongóival.

(Borítókép: Michael Bolton. Fotó: Getty Images)