Elképesztő, de igaz: Hollywood szívében, ahol a csillogás és a vörös szőnyeges események mindennaposak, vannak olyan színésznők, akikkel senki sem szeretne dolgozni!

Lehet, hogy a filmvásznon elvarázsolnak minket tehetségükkel és szépségükkel, de a kulisszák mögött egy igazi munkahelyi rémálomnak számítanak.  Íme hét híresség, akikről kollégáik úgy vélik, jobb lenne, ha távol tartanák magukat tőlük.

  • Gwyneth Paltrow, az Oscar-díjas színésznő, aki a Szerelmes Shakespeare című filmért kapott elismerést, biztosan nem az a fajta, aki csak úgy magában tartja a véleményét. Ha van valami a fejében, azt bizony ki is mondja, legyen az bárkinek is címezve! Gondoljunk csak a MET-gálára, ahol a szókimondása miatt már nem annyira kedvelt vendég. És ne felejtsük el Reese Witherspoon-t, aki állítólag azóta sem tervez közös munkát Gwyneth Paltrow-val, miután az utóbbi nem túl hízelgő megjegyzéseket tett róla, hogy csak a pénzért színészkedik. Hát igen, Gwyneth, néha a hallgatás arany!
  • Kate Winslet, a híres Oscar-díjas színésznő, egyszer igazán rossz napot fogott ki. 2012-ben, egy forgatáson a rajongói az esőben türelmesen várták, hogy egy fotó erejéig közel kerülhessenek Kate Winslet-hez. Ám a híres színésznő, talán a forgatás nyomása vagy csak egy rossz pillanat miatt, hirtelen kifakadt és hangosan arra kérte őket, hogy hagyják békén. Ez az incidens sajnos sokak szemében megváltoztatta a képét, és néhány rajongóját bizony elveszítette.
  • Keira Knightley, a brit színésznő, aki számos filmvásznon bizonyította már tehetségét, egyszer kényes helyzetbe került. John Carney rendező egy interjúban elárulta, hogy a Szerelemre hangszerelve című film forgatásán Keira Knightley nem igazán volt együttműködő. Állítólag mindig kötekedett, mások munkájával volt elfoglalva és leginkább csak magát fényezte. Ez a hír bizony meglepte a rajongókat, hiszen a színésznő a vásznon mindig odaadó és szenvedélyes alakítást nyújt.
  • Lea Michele, aki a Sztárok leszünk! című sorozatban Rachel karakterével robbant be, de a való életben úgy tűnik, nem mindenkinek kedvence. A színésznőről elterjedt a hollywoodi pletykák közt, hogy sznob, önző és nem törődik eléggé mások érzéseivel. Több kollégája is állítólag megerősítette ezeket a nem túl hízelgő jellemzéseket, ami ellentétes képet fest Lea Michele-ről, mint amilyet a képernyőn láthatunk.
  • Shannen Doherty, legismertebb az Bűbájos boszorkák sorozatból, Hollywood egyik kevésbé kedvelt alakja. Óriási botrányt kavart, amiért kirúgták a sorozatból. Állítólag állandóan féltékenykedett a kolléganőjére, Alyssa Milano-ra, és ezen felül nemigen találta a hangot a többi női szereplővel sem. De nem csak a féltékenység volt a probléma: Shannen Doherty hírhedten sokat késett, és nem éppen barátságosan bánt a stábtagokkal. Ezek a negatív tulajdonságok együttesen vezettek végül a sorozattól való távozásához.
  • Mischa Barton, aki a Narancsvidék című sorozattal lett híres, a csúcson kezdett el rossz útra tévedni. A színésznő megkedvelte az italt, ami aztán nem tett jót a munkabírásának: mindig késett, és úgy osztott mindenkit, mintha ő lenne a stúdió főnöke. Hamarosan Hollywood is megelégelte a hozzáállását, és Mischa Barton-nak szembe kellett néznie azzal, hogy Hollywood ajtajai egycsapásra becsukódtak előtte.
  • Julia Roberts, a ragyogó mosolyú, Oscar-díjas színésznő ellenére tehetségének és szépségének, nem mindenki rajong érte a szakmában. Még olyan nagy nevek, mint Steven Spielberg és Nick Nolte is elárulták, hogy Julia Roberts hajlamos a dührohamokra, és híres arról, hogy ha valami nem tetszik neki, akár le is állíthatja a forgatást. Ezek a heves kitörések sokakat távol tartanak tőle, és bár mindenki elismeri tehetségét, a temperamentuma miatt többen óvakodnak a közös munkától.

(Borítókép: Julia Roberts. Fotó: Getty Images)