Már hónapok óta lázban tartja a világot a két híresség kapcsolata, de az első nyilvános csókjuk ellenére sem csak szerelmükkel kerültek a címlapokra, köszönhetően Selena Gomeznek, aki miatt nagy botrány alakult ki a hírességek körül.

Tavaly a Párizsi Divathéten ismerkedett meg egymással Kylie Jenner és Thimothée Chalamet, akikről hamar felreppentek pletykák, hogy többet éreznek egymás iránt. A hírek eleinte azért is tűntek csak pletykáknak, mert a celebből lett milliárdos üzletasszony korábban csak olyan rapperekkel kezdett, akik imádták a rivaldafényt, amíg a tehetséges fiatal színész inkább a karrierjére fordít nagy hangsúlyt és visszafogottan szokott megnyilvánulni a magánéletében.

Azonban most a Golden Globe-on kiderült, hogy hatalmas szerelemről van szó, különösen Kylie Jenner oldaláról, aki le se vette szemét a színészről, sőt az első nyilvános csókjuk is elcsattant a díjátadón, ahová köztudottan csak komoly kapcsolataikkal szoktak megjelenni a sztárok.

A romantikus pillanatokat viszont beárnyékolja egy különös botrány, amibe Selena Gomez és Taylor Swift miatt kerültek bele. A díjátadón készült egy videó, ahol Selena Gomez valamit odasúg az elképesztő évet maga mögött tudó énekesnőnek, aki meglepett reagál a hallottakra.

Kértem egy fotót, de ő nemet mondott rá

– súgta oda Selena Gomez a Vulture magazin szerint Taylor Swiftnek. Az énekesnő visszakérdezett, hogy Timothée Chalamet-ról van-e szó, amire a színésznő bólintott.

Azonban beszélgetésből az is kiderül, hogy nem a fiatal színész mondott nemet Selena Gomez kérésére, hanem párja Kylie nem felelt helyette. Kylie és Selena között már régóta feszült a hangulat, ami egy harmadik sztár, Justin Bieber modell barátnője, Hailey Bieber miatt alakult ki.

Justin Bieber és Selena Gomez 2015-ben szakított végleg, az énekes pedig azóta már feleségül is vette Hailey Biebert, azonban a színésznő azóta többször is összeveszett exe feleségével.

A két hölgy egyik „összecsapása” pont egy TikTok-trend terjedésekor volt. A trend lényege az volt, hogy Hailey Bieber hangjára tátogtak a nők, miközben bemutatták lelaminált szemöldöküket, ami a modell védjegye volt akkoriban. Selena Gomez is felült erre a trendre és ő is megcsinálta a saját változatát a videóból. Erre reakciónak Hailey Bieber barátnőjével, Kylie Jennerrel közösen kifigurázta a színésznő szemöldökét, ami nagy visszhangot kapott a sajtóban és a színésznő követői „hadjáratot indítottak” Kyle ellen. Elindult egy új trend, aminek lényege az volt, hogy videókat készítettek arról, hogy kidobálták a Kylie nevével fémjelzett sminkeket, ami látható anyagi kárt is okozott a híresség üzletének. Ráadásul Hailey és Kylie is rengeteg követőt is vesztett az Instagramon ebben az időszakban.

 Bár Kylie és Selena is próbálta csitítani a visszhangokat és arról beszéltek, hogy nincs feszültség kettejük között a tegnapi események más megvilágításba helyezik a történteket.

(Borítókép: Kylie Jenner és Thimothée Chalamet. Fotó: GettyImages)