Hírösszefoglalónkban még: Sydney van den Boschra ismét rátalált a szerelem, Csuti elárulta mennyire szigorú apa.

Marsi Anikó

Marsi Anikó 2022-ben ment férjhez Gyarmati Gáborhoz, azóta pedig boldogabb, mint valaha. A 47 éves műsorvezető azt gondolta, hogy már a szervezete nem képes arra, hogy teherbe essen, de mégis megtörtént a csoda. Azonban az orvosok figyelmeztették, hogy ilyen korban, már ritkán problémamentesek a terhességek és sajnos meg is történt a baj: kilenchetesen elvetélt.

A Tények műsorvezetőjével kapcsolatban azonban újra felreppentek a hírek, hogy ismét áldott állapotba került, mivel az egyik adás során feszült a hasán a ruha.

Marsi Anikó babát vár?
byu/Conscious-Bonus8125 intalk_hunfluencers

Marsi Anikó azonban eloszlatta a kételyeket közösségi oldalán.

„Ez még csak a kezdet… Lesz ennél kerekebb? Köztudott, hogy a tévékép legalább 4 kilogrammal többnek mutatja a képernyőn szereplőket. A Brit Orvosi Kamara felhívást tett közzé, amelyben figyelmeztette a fiatal nőket, hogy a női tévésztárok nagyon gyakran drasztikus diétának vetik alá magukat, hogy vékonyabbnak tűnjenek a képernyőn, de az életben sokkal vékonyabbak.

Nekem az összes plusz kilóm a hasamon szeret tetszelegni. Nem vagyok várandós. Elkezdtem dolgozni az ügyön, igyekszem

– írta a műsorvezető.

Sydney van den Bosch

Szeptemberben bombaként robbant a hír, hogy a magyar szépségkirálynő és férje, Egerszegi Tamás 5 év házasság után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Az év végére a válási procedúra is lezajlott, így tisztalappal kezdhette az új évet Sydney van den Bosch és nem is zárkózik el a kapcsolatoktól.

Egykori férje, Tamás valószínűleg már tovább is lépett, ugyanis kézen fogva sétált egy hölggyel, de könnyen meglehet, hogy a szépségkirálynőre is rátalált a szerelem. A Bors szúrta ki, hogy egyre több pletyka kering arról, hogy egy teniszedző hódította meg Sydney van den Bosch szívét. A Redditen terjedő pletykákat a lap szerint az is igazolja, hogy a modell édesanyja és legjobb barátnője is követik az illetőt a közösségi oldalakon.

Abból kiindulva, hogy követi Sydney anyukája, legjobb barátnője, és maga Sydney is. Simán elképzelhető, hogy ismerkednek.

Tekintve, hogy mindig azt nyilatkozta, hogy ők azok, akikkel mindent megoszt” – idézi az egyik rajongót a Bors.

Csuti

Kulcsár Edina és Szabó András, azaz Csuti már két éve szakított, de az apuka így is aktívan jelen van gyermekeik, Medox és Nina életének, akik hetente több napot is nála töltenek. Ilyenkor természetesen nem csak új élményeket szerez gyermekeinek, hanem igyekszik nevelni is őket.

A Blikk szúrta ki, hogy Csuti, egyik rajongójának kérdésére egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben árulta el, hogy mennyire bánik szigorúan gyermekeivel.

Vannak dolgok, amikben nagyon szigorú vagyok, beszéd, viselkedési normák, idők betartása és az étkezés amennyire lehet. De a lányom például hülyére vesz teljesen

– írta az üzletember a lap szerint, aki még azt is megengedte egyszer a lányának, hogy kisminkelje őt.

(Borítókép: Marsi Anikó. Fotó: TV2)