Az énekes sugárzik a boldogságtól, de elmondta, mindennap meg kell küzdenie a boldogságért.

Pataky Attila, akit sokan a magyar rockzene egyik ikonjaként ismernek, nemrégiben mélyen személyes és elgondolkodtató bejelentést tett: pontosan tudja, meddig van még dolga a Földön. A színpadon és azon kívül is sugárzó énekes egy hihetetlen koncertet adott Szombathelyen, és elmondása szerint az Aréna koncertjére is minden jegy elkelt. 

Siker, elismerés és szeretet övezi, de őszintén felfedte, hogy mindennap meg kell küzdenie a boldogságért. Attila hisz az örök létezésben, és azt vallja, hogy a jelen pillanatokat teljes szívvel és bátorsággal kell megélni. Az énekes a Mokka kamerái előtt nyíltan beszélt arról, hogyan határozza meg élete minden percét a szeretet és a tudatosság, és hogy a csodák a mindennapokban is megtalálhatóak.

Szabó Ádám és Szabó Jennifer

Szabó Ádám és párja, Jennifer nyíltan megosztották terveiket: készen állnak arra, hogy szülőkké váljanak. Ádám, az ismert énekes, és szerelme egy ideje már komolyan gondolkodnak a családalapításon, de csak most érzik magukat készen a nagy lépésre. Jennifer elárulta, korábban tartottak a feladattól, de rájöttek, hogy a szülővé válás folyamata során együtt nőnek majd fel a kihívásokhoz.

A pár nemcsak magánéletben, hanem munkában is összhangban van, és Ádám úgy véli, egy gyermek érkezése inspirálóan hathat mindkettejükre. Hozzátette: bízik benne, hogy a baba érkezése erősíti majd a kapcsolatukat. Az énekes és Jennifer azt is megosztották, hogy a rajongók mára elfogadták őket mint párt, kevesebb a negatív visszajelzés, amiért hálásak.

Jennifer, aki szemmel tartja az internetes kommenteket, pozitívan tekint a jövőbe. 

Tökéletes az életünk, nem küzdünk nehézségekkel”

– mondta, kiemelve, hogy a szeretet és a támogatás, amit kapnak, segít nekik a mindennapokban. 

(Borítókép: Pataki Attila. Fotó: Mohai Balázs/MTI)