Gáspár Győző nemrégiben ünnepelte 50. születésnapját egy törökországi luxusszállodában, és ezt a jeles alkalmat használta fel arra, hogy nyilvánosan számot vessen életével a Mokka adásában.

Gáspár Győző az adásban elárulta, hogy az ötvenedik életéve nagy változásokat hozott számára: "Amikor elértem az ötvenediket, engem nagyon megviselt lelkileg. 2024-ben változni szeretnénk a Gáspár-családban. Hagyjuk a múltat, jön a jelen" - nyilatkozta a sztár. Ezzel arra utalt, hogy készen áll új fejezetet nyitni életében és családjában.

A Tények Pluszban tartott beszámolójában Győző visszatekintett az elmúlt ötven évre, megjegyezve: "Szerettem ezt az ötven évet. Lehet engem szeretni és utálni, de amit akartam, elértem..." Büszkén emlékezett vissza arra, hogy a semmiből vált ismert sztárrá Magyarországon, amihez csak egy autóbusz és egy hároméves képzés kellett. 

A születésnapja alkalmából különleges vendégek is felköszöntötték, többek között Novák Katalin és Szijjártó Péter is, ami számára óriási megtiszteltetést jelentett. 

Molnár Gusztáv 

Molnár Gusztáv, aki egy évig tartó rehabilitációs folyamaton esett át, most őszintén mesélt küzdelmeiről a Tények Plusz stábjának. Az elvonóban töltött időszak megmentette az életét, és most, hogy visszatért a Komlói Rehabilitációs Intézetből, készen áll arra, hogy megossza történetét.

Az utolsó interjúját 2022. augusztus 22-én adta, amikor elkezdődött az útja a felépülés felé. 

Tavaly valamilyen szinte elvesztettem saját magamat, őrületben voltam, most másfél év távlatából visszanézve ez egy kétségbeejtő helyzet volt”

– nyilatkozta Gusztáv, aki elismerte, hogy házassága, családja és egész élete szinte darabokra hullott a problémák miatt.

Molnár Gusztáv, aki magát felépülő függőnek nevezi, hálás az intézménynek, amely megmentette az életét. 

Hálás vagyok, hogy bekerültem abba az intézménybe, kaptam egy alapot”

– mondta. 

Az útja azonban nem volt könnyű: 153 napig tartó sírás és kegyetlen hónapokon kellett keresztülmennie, amely során az intézmény segítői mindvégig mellette álltak, segítve őt a nehéz időszakokon.

Az egyik legnagyobb félelme az volt, hogy örökre rajta marad a függőséggel kapcsolatos stigma. Azonban életébe visszatértek azok az emberek is, akik korábban magára hagyták, kivéve volt feleségét, Fazekas Vivient, akitől egy éve vált el egy online tárgyalás során.

(Borítókép: Gáspár Győző. Fotó: Tv2)