Hírösszefoglalónkban még: Kárpáti Rebekát eljegyezte milliárdos párja, Palya Bea a gyerekkoráról vallott.

Tóth Gabi

Akik követik az énekesnő munkáját, azok már megszokhatták, hogy bizonyos eseményeken és fellépéseken népies stílusú ruhákban vagy népviseletben jelenik meg. Ezeket a ruhákat gyakran nem lehet megkapni boldogban, így alternatívákat kellett találnia az énekesnőnek, aki karácsony után úgy döntött bővíti ruhagyűjteményét. Azonban vele is megesett, ami már sokakkal, megkárosították egy Facebook-csoportban.

Tóth Gabi három mellényt szemelt ki magának a közösségi oldalon áruló magyar hölgy termékei közül. A pénz átutalásáig minden zökkenőmentesen zajlott, az énekesnő elutalt több, mint százezer forintot a csaló számlájára, a termékeket azonban soha nem kapta meg.

„Azért írom ezt a bejegyzést, mert egy K. Tiborné nevű profil feltöltött ide egy hirdetést az alábbi viseletről, amit én megvásároltam tőle. Plusz még két másikat is, amit privátban küldött el nekem.

Több mint százezer forintot elutaltam neki, majd felszívódott

– kezdte dühösen Gabi, aki nem értette a történteket, hiszen már többször is vásárolt ebben a csoportban és minden rendben volt.

Rengetegszer vásároltam már így, de soha nem történt még velem ilyen.

Próbáltam az adminokkal is felvenni a kapcsolatot, úgyhogy legyen mindenki óvatos. Nem hittem volna, hogy ebben a csoportban ez megtörténhet. Ha valaki látta még a hirdetést, vagy esetleg tud nekem segíteni. ilyen esetben mit tegyek, azt nagyon megköszönöm” – tette hozzá posztjában, amit a Bors szúrt ki.

Kárpáti Rebeka

Két éve ismerkedett meg Kárpáti Rebeka új párjával, az elvált, erdélyi milliárdossal, akinek kilétét sokáig titkolni tudta. Tavaly nyáron azonban kiderült, hogy új párja nem más, mint a Tiltott Csíki Sör cég vezetője Lénárd András, aki 17 évvel idősebb nála.

Bár miután kiderült, hogy ki a titokzatos férfi Kárpáti Rebeka életében, azóta a modell maga is megosztott közös képet Lénárd Andrással közösségi oldalán, azonban magánéletéről azóta sem nyilatkozott és nyilvánosan sem látta őket senki. A követői azonban észrevették, hogy a modell jobb kezének gyűrűsujján néhány napja egy új gyűrű díszeleg és ez nem véletlen ugyanis a Blikk információi szerint megtörtént a lánykérés.

Kárpáti Rebeka nem szeretett volna nyilatkozni a lapnak, ahogyan Lénárd András sem válaszolt, de az egyik ismerősük válaszolt a lap kérdéseire.

„Rebeka mindig is házasságpárti volt, vágyott egy olyan komoly, határozott férfira, aki mellett megállapodhat. András személyében megtalálta az igazit, és ez az érzés kölcsönös. Idő kérdése volt, mikor kerül sor az eljegyzésre. Az ünnepi időszakot Erdélyben töltötték, én azt gondolom, akkor hangozhatott el a nagy kérdés” – mondta el az informátor.

Kárpáti Rebeka jelenleg a Játékszínben játszik a Legénybúcsú és az Aranylakodalom című darabokban, előbbit múlt vasárnap is előadták, így színésztársai is tudtak mesélni a modell lánykéréséről.

Karácsony előtt még nem viselt gyűrűt, de vasárnap este már úgy érkezett az előadásra, hogy ott csillogott az ujján.

Örömmel mutatta meg néhány kollégának, sugárzott a boldogságtól” – mesélte az egyik munkatárs.

Palya Bea

Az énekesnő a Klubrádió Szavakon túl című műsorában vallott gyerekkoráról és elárulta, hogy nem volt mindig felhőtlen a viszonya édesapjával, ugyanis a férfi állítása szerint gyakran inkább a kocsmában mulatta az időt a családi élet helyett.

„Ha most rágondolok apura, van bennem egy meleg szeretet, de egy nagyon mély szomorúság is, hogy ő valójában nem nagyon volt ott mellettünk. Valahogy kipörgött a családi életből” – mesélte Palya Bea, aki azt sem rejtette véka alá, hogy a rossz gyerekkori élményeit megbeszélte édesapjával is, aki magyarázatot adott egykori viselkedésére.

Nagyon vágyott az elismerésre, és szerintem ezzel nagyon sok férfi tud együtt rezdülni.

Elsősorban a számára a világot jelentő édesanyától, az én nagymamámtól, aki aztán egy feleség képében feleség hangot kapott, majd a lánya képében lány hangot kapott. Szerintem neki ezek a női szerepek kicsit össze voltak mosódva, de nagyon szeretett volna elismerést, ami nagyon hiányzott is neki. Azt mondta, ő ezt nem kapta meg elégszer, ezért elment inni a kocsmába” – árulta el az énekesnő.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI)