Az énekesnő az egész életét gyermekei köré szervezi, de rájött, hogyan tud magára is időt szakítani.

Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsi imád mindent a gyermekeivel csinálni, az egész életét, még a munkáját is köréjük szervezi, de szerinte a gyermekek érdeke is, hogy megfelelő lelki és szellemi állapotban legyen. Az énekesnő úgy gondolja, hogy fontos, hogy gyermekei az apukájukkal is töltsenek időt, ezt pedig kihasználja arra, hogy magával törődjön és minden nap elmegy edzeni.

A rendszeres testmozgás hozzájárul a kiegyensúlyozottságához, aminek köszönhetően az énekes aktívabb, mint valaha. Húsz különböző dalba kezdett bele, naptára szinte teljesen tele van és most még egy műsorba is belekezdett, ami miatt hetente többször forgatásokra is jár.

Tóth Gabi

Tóth Gabi csalás áldozata lett, amikor szeretett volna megvásárolni az interneten három népviseleti ruhát. Ő kifizette a termékekért a több mint százezer forintot, azonban azok sosem érkeztek meg hozzá, az árus pedig teljesen felszívódott.

Legnagyobb meglepetésére kiderült, hogy nem csak őt károsította meg a csaló, hanem sokakat másokat is, így most csoportosan jelentik fel az illetőt. Az énekesnő elfogadta már, hogy nem kapja vissza a pénzét, a szakértők szerint azonban még nincs veszve minden és van esély a csaló elkapására, aki komoly büntetésre számíthat.

Csonka András

77 éves korában elhunyt Benedek Miklós színművész, akiről Csonka András emlékezett meg a Mokka műsorában, aki évekig játszott vele együtt egy darabban.

Fantasztikus ember volt, mindenkinek más miatt fontos az ő személye és munkássága

– fogalmazott a színész, aki rendkívüli történeteket osztott meg Benedek Miklósról, aki „fél szívvel” élte az életét azután, hogy elvesztette fiát, de ez sem gátolta meg abban, hogy a színpadon megmutassa zsenialitását.

(Borítókép: Kollányi Zsuzsi. Fotó: Velvet)