Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Jelenleg nem világos, hogy Kulcsár Edina miért vállalkozott az éjszakai autózásra a Fiumei út környékén, és sokak szerint egy háromgyermekes, 33 éves anyának inkább otthon van a helye, és gondoskodnia kellene gyermekei nyugodt alvásáról, ahelyett, hogy az éjszakát az utcákon tölti.

Kulcsár Edina ismét felkeltette az internetezők figyelmét, miután az Instagram történetében közzétett egy éjszakai autózásról szóló történetet - írta meg a Ripost. A háromgyermekes édesanya posztja, amelyben éjjel 1 óra 11 perckor autóban ülve dermesztő hidegben és hóesésben készült, sokakban felvetette a kérdést: miért van kint az éjszakában?

Nem tisztázódott, hogy Edina férje, a rapper G.w.M, vagy a tavaly tavasszal született kislányuk, Amara is vele volt-e az autóban azon az éjszakán.

Az internet közössége egyre kevésbé érti Kulcsár Edina magatartását, főleg azok után, hogy nem ez az első alkalom, hogy az éjszakában találja magát különös okokból. A család életét bemutató Vargáék című reality showban is látható, hogyan élnek mindennapjaikat a fél éves Amarával. November végén sokan felháborodtak, amikor G.W.M hajnali fél kettőkor úgy döntött, hogy azonnal Németországba utazik a családjával, ami miatt felébresztette Edinát és a többi családtagot, beleértve a pici Amarát is. Ez a döntés sokak szerint felelőtlen volt, és aggodalmat keltett Amara fejlődésével kapcsolatban.

Edina arról is beszélt, hogy szeretne egy fiút szülni G.w.M-nek, és elmondta, hogy Amarát tartja legnagyobb szerelmének. 

  • Tóth Gabi számára a 2024-es év nem csak a boldogságról, hanem a félelmek legyőzéséről is szól. A híres énekesnő, aki a múlt évben búcsút intett férjének, Krausz Gábornak, és jelenleg Papp Máté Bencével, a Fricska táncegyüttes tagjával boldog párkapcsolatban él, most új kihívás elé néz - írta meg a Ripost

Gabi egy közösségi média posztban osztott meg részleteket a múltbéli balesetéről, ami miatt 12 éve nem síelt. 

„2024 nekem a félelmek leküzdéséről is szól. 12 évvel ezelőtt egy nagy esésem volt, amiben csúnyán megsérültem, és kórházba kerültem. Azóta nem mertem síelni, pedig imádtam. Ezek a fotók 13 évvel ezelőtt készültek Obertauernben, a kedvenc síparadicsomomban. Most pedig visszatérek, és leküzdöm a félelmeimet” – írta az énekesnő.

  • Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóri a közösségi médiában megosztott képeiken a kislányuk arcát titokban tartják. A sztárséf és családja a karácsonyt a Maldív-szigeteken töltötték, de az új évvel hazatértek, és már új célokat tűztek ki maguk elé. Kamilla, a másfél éves kislányuk az utóbbi időben csak úgy szerepel a fotókon, hogy arcát kitakarják. Ennek okát Dóri egy Instagram-sztoriban fejtette ki.

Mint minden szülő, mi is büszkék vagyunk a gyermekünkre, de mivel több ember figyel minket, mint az átlagot, sajnos több a beteg perverz is. Ezért döntöttünk úgy, hogy Kamilla arcát nem mutatjuk meg!”

– árulta el Dóri. 

Ezen kívül beszélt arról is, hogy nem tervezi megcsináltatni a melleit. 

„Mindig is kíváncsi voltam, milyen lenne nagyobb cicikkel élni, és egy év szoptatás alatt meg is tapasztalhattam. Őszintén, alig vártam, hogy visszakapjam a kicsikéimet. Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb az élet így nekem. Elfogadtam magam, szeretem a melleimet, komoly strapát álltak ki” – mondta a sztárséf felesége.

  • Vujity Tvrtko tisztelettel emlékezett meg Benedek Miklósról és fiáról. Benedek Miklós, a kiváló Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész és színházi rendező, a Nemzet Színésze, életének 77. évében hosszú betegség után távozott az élők sorából. Halála mély megrendülést okozott az egész országban, és sokan, köztük pályatársak és hírességek is, megható sorokkal és fényképekkel emlékeztek meg róla.

Ebben a szomorú időszakban Vujity Tvrtko, ismert író és újságíró, mély tisztelettel és meghatottsággal emlékezett meg Benedek Miklósról és fiáról a Facebook-oldalán. Egy szívszorító fotóval együtt az alábbi sorokat osztotta meg: 

„Együtt a Földön, együtt a Mennyországban. Ketten a haza és a nemzet legjobbjai közül. Benedek Tibor 1972-2020, Benedek Miklós 1946-2024. Isten nyugosztalja az Apát és a Fiát!”

Borsonline beszámolója szerint, ezzel a megható üzenettel Tvrtko nemcsak a két kiváló személyiség emlékét örökítette meg, hanem az apa és fia közötti különleges kapcsolatot is méltatta.

Borítókép: Kulcsár Edina. Fotó: Szollár Zsófi/Index)