Hírösszefoglalónkban még: Király Viktor így mentették meg a házasságukat, Papadimitriu Athina a súlyos tűzkár miatt kénytelen a lányánál aludni.

Király Viktor

Király Viktor számára, bár szakmai sikereket hozott a 2023-as év, a magánélete igazi kihívásokkal teli volt. A népszerű énekes most megosztotta, hogy milyen problémák adódtak Anitával, a feleségével, melyek majdnem a válásukhoz vezettek, és elárulta, miért tartja a 2024-es évet az újrakezdés időszakának.

Mint sokan januárban, Viktor is visszatekintett az elmúlt évre, ami neki különösen nehéz volt, hiszen majdnem elvált a feleségétől, Anitától, akivel egy ideig külön is éltek. 

„Több szempontból is hullámvasút volt a tavalyi év. Hatalmas teljesítményt tettünk le az asztalra a tizenöt éves jubileumi koncertemmel, de magánéletben hullámvölgyön mentünk keresztül. Soha nem mondtuk ki, hogy elválunk, csak hogy hullámvölgyben van a kapcsolatunk, most pedig pozitív irányba haladunk” – mesélte Viktor a Hot magazinnak

Azt is elárulta, hogy a túlzott nyilvánosság lehetett a probléma gyökere a házasságukban, ezért most már csak a privát szférában dolgoznak a kapcsolatukon.

Úgy tűnik, jó úton haladnak, hiszen az évet egy közös utazással kezdték.

2024-re Viktor új célokat tűzött ki maga elé. 

Az idei év az újrakezdésről szól. Friss lendülettel és tiszta lappal akarok indulni.” 

– fogalmazott. Az énekes nemcsak a házasságát szeretné rendbe tenni, hanem testileg is megújulni, és megszabadulni a felszedett kilóktól. 

„Az elmúlt év lelkileg kihívásokkal teli volt, súlyfelesleg is társult hozzá, ezért most visszahozom a régi formámat. Bár egy év alatt sikerült felhalmoznom, most egy év alatt el is búcsúzom tőle!” – mondta el lelkesen.

Papadimitriu Athina 

Lesújtó híreket kapott Papadimitriu Athina, a Jászai Mari-díjas színésznő: otthonában tűz ütött ki még decemberben, és a helyreállítás még mindig folyamatban van. A tűz miatt nincs víz, áram, és fűtés sem a házában, ezért most kisebbik lányánál, Elektránál húzza meg magát. A biztosító már felmérte a kárt, amely milliós nagyságrendűre tehető.

Kezdetben Athina azt gondolta, hogy a kazánban keletkezett tűz okozta a bajt, de kiderült, elektromos hiba áll a háttérben. 

„A biztosító felmérte a kárt. Nem állapítottak meg pontos összeget, de biztosan milliós nagyságrendű. A kapcsoló, a bojler és az egész házat újra kell festeni a füst miatt. Remélem, márciusra minden rendben lesz” – mondta a színésznő a Blikknek, aki a tűz óta nem alszik otthon.

„Víz nélkül még megoldható lenne a helyzet, de áram és fűtés nélkül nem lehet. Ha nyár lenne, könnyebb lenne... Most Elektra lányomnál alszom, aki három telekkel arrébb lakik. Napközben itt vagyok, pakolok, rendet tartok” – tette hozzá.

Athina gyorsan cselekedett, amikor észrevette a tüzet. A gondosórát és a telefonját használva hívta a segítséget, a tűzoltók gyorsan a helyszínre érkeztek. A mentők is megvizsgálták, de szerencsére nem esett baja.

„Nagy szerencsém volt, hogy ennyivel megúsztam. Egyedül voltam, gyorsan kellett cselekednem. Most, hogy látom a kárt, sokat gondolkodom a történteken, de nem szoktam sokáig búslakodni. Dolgozom azon, hogy minden minél előbb helyreálljon” – nyilatkozta Athina.

Balogh Edina 

Végre fény derült arra, hogy a Farm VIP nemcsak a játékot, hanem Balogh Edina szívét is meghódította Szabó Simon. Edina most őszintén mesélt a kapcsolatukról.

Korábban már pletykák kaptak szárnyra, hogy Edina és Simon közelebbi kapcsolatot ápol, mint amit a barátság megenged. A Blikk információi szerint Simon már tavaly júniusban elvált, és szeptemberben költözött el otthonról. Edina házassága is megingott, volt férje, Som Krisztián máshol találta meg a boldogságot. Edina most tisztázta a helyzetet:

„Laura lett a legközelebbi kapcsolatom ebben az időszakban, de Simonnal is kialakult egy szoros viszony. Ő egy nagyon értékes ember számomra, sokat segített, és én is neki, hogy átvészeljük ezt az időszakot. Távol a családtól, a gyerekektől, ez egyfajta önismereti út volt számomra” – mondta Edina.

Először baráti kapcsolatról volt szó köztük, de a hasonló élethelyzetük – Simonnak is van egy kislánya és egy kisfia, akik idősebbek Edina gyermekeinél – közelebb hozta őket egymáshoz. A kiesése után Edina rájött, hogy Simon több mint barát számára.

„Nehéz meghatározni azt a pillanatot, amikor rájöttem, hogy többről van szó. A baráti beszélgetések mélyebb, érzelmesebb témákba csaptak át. Tizenegy évig voltam Krisztiánnal, és soha nem nézelődtem más után. De lelkileg szabad voltam, és a válás is folyamatban van. Hálás vagyok, hogy a gyerekek jól vannak, hiszen az őszinteség a kulcs” – mondta Edina.

Simon és Edina a műsor után csak barátként találkozgattak, de aztán rájöttek, hogy több van köztük. „Elkezdtünk randevúzni, de még korai lenne bármit mondani a kapcsolatunkról. Egy pár vagyunk, ez tény. Hasonlóan látjuk a világot, ami könnyebbé teszi a kapcsolatunkat. A gyerekek a legfontosabbak számunkra mindkettőnknek. Ez is egy kapocs köztünk” – fejezte be Edina.

(Borítókép: Balogh Edina. Fotó: Velvet)