A színésznő nyíltan beszélt Szabó Simonnal való kapcsolatáról és kifejtette, hogy nem szeretne elsietni semmit új párjával.

Balogh Edina

Tavaly ősszel sokakat megdöbbentett a hír, hogy Balogh Edina 11 év házasság után válik elválik férjétől. A színőszne saját bevallása szerint élete egyik legnehezebb időszakában volt és nem gondolt arra, hogy a Farm VIP 4. évada teljesen meg fogja változtatni az életét, a mostanában felröppent hírek kapcsán azonban úgy érezte, tiszta vizet kell öntenie a pohárba.

Balogh Edina azért döntött úgy, hogy elvállalja a szereplést a Farm VIP-ban, mert be akarta bizonyítani önmagának, hogy mire képes. A nehéz pillanatokban édesanyja elvesztésének időszakából merített erőt, mert belegondolt, hogy szüleinek min kellett keresztül menniük.

A műsorban aztán napról napra közelebb kerültek egymáshoz Szabó Simonnal.

Mi Simonnal nagyon gyorsan tudtunk egymásra hangolódni. Ahogy teltek a napok, úgy kerültünk egymáshoz egyre közelebb

– fogalmazott a színésznő, aki elmondta, hogy a műsor után is sokat beszéltek és rájöttek, hogy barátságuk átalakult valami sokkal mélyebb kapcsolattá, azonban mindent megtesznek azért, hogy kapcsolatukkal ne siessenek, magánéletüket közösen óvják.

Varga Viktor

Az énekes életét mostanában megnehezítette, hogy meg kellett küzdenie az árvízzel otthonában. Jelenleg a helyreállítási munkák zajlanak, amit valamilyen szinten még élvez is a sztár.

Nem tudok mást tenni, akkor mit szenvedjek?

– magyarázta Varga Viktor, aki sokkoló felvételeket mutatott a víz pusztításáról.

Az árvíz visszahúzódás után barátai segítségével takarították ki otthonát és velük együtt dolgozik most a renováláson is, de ettől függetlenül még mindig rémálmai vannak, hiába próbálta tudatosan kezelni a katasztrófát.

Kandász Andrea

A műsorvezető úgy gondolja, hogy a fiatalság belülről fakad, de igyekszik mindent megtenni azért, hogy külseje is bizonyítsa, hogy élete legjobb formájában van. Szeret játszani a megjelenésével, emiatt most is új külsőt varázsolt magának és elárulta, hogy nem zárja ki, hogy megtartsa rövid barna haját hosszútávon is, bár párja véleményét még nem hallotta, amitől tart is egy kicsit, ugyanis ő nagyon szerette szőkén a műsorvezetőt.

Az elmúlt időszakban azonban felszedett 8 kilót, így 2024-re megfogadta, hogy fogyókúrázni fog és 4-6 hetet adott magának a felesleg ledolgozására. Azt ő is tudja, hogy negyven felett már nehezebb ledolgozni a plusz kilókat, de vannak praktikái, amiket meg is osztott a nézőkkel.

(Borítókép: Balogh Edina. Fotó: Németh Kata/Index)