Pénteki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Lakatos Márk Kubába menekült a téli hideg elől és ezt megmutatta követőinek is. Piros kalapjával éppen az ebédjére, egy kemencében sült szopós malacra várt Fidel Castro szakácsának éttermében, amikor úgy érezte be kell szólnia Gulyás Mártonnak. „Gulyás Márton megnyugtatására jegyzem meg, hogy volt lelkiismeretfurdalásom a kis vágósúlyban szétkapott malacka elfogyasztása közben, ismervén az élelmiszerellátásra vonatkozó szomorú kubai adatokat. Az nyugtat meg egyedül, hogy közvetlen módon hozzájárulok néhány kubai család költségvetéséhez...” – írta posztjához.
  • 63. születésnapját ünnepelte Eszenyi Enikő, aki ennek megünneplésére posztolt magáról egy fotót a 36. születésnapjáról. A színésznő a Blikk kérdésére elárulta, hogy egyetlen dolog hiányzik csak az életéből. „Szeretnék gyermeket, de ez csak az álmaimban teljesül és ébredéskor hiányzik” – fogalmazott.
  • Tóth Gabi síelni indult barátnőjével, a szexuálpszichológus Amon Angélával Ausztriába, Obertauernbe. A kommentek között egy hozzászóló arról érdeklődött az énekesnőnél, hogy hol tölteti az arcát, amire Tóth Gabi őszintén válaszolt. „Nincs töltve az arcom:) a számat szoktam 2 évente pici hyaluronnal” – vallotta be az énekesnő.
  • Dallos Bogi megosztotta követőivel kedvenc képeit 2023-ból, ami mellé egy elgondolkodtató üzenetet írt azzal kapcsolatban, hogy milyen tervei vannak 2024-re. „A legfontosabb számomra az, hogy a legjobb anyukája legyek Ábelnek, és első sorból élvezhessem minden mérföldkövét, fejlődését, a személyiségének kinyílását” – írta egyebek mellett az énekesnő.
  • Rihanna merész pink fehérneműs képeket tett közzé közösségi oldalán mindössze 5 hónappal a szülése után. Az énekesnő már most remek formában van és ezt kihasználta arra, hogy bemutassa a saját maga által tervezett Valentin-napi fehérnemű kollekciójának egy darabját.
  • Nem Rihanna az egyetlen, aki fehérneműre vetkőzött. Stana Alexandra, a Dancing with the Stars táncosa nemrégiben átesett egy szakításon, azonban nem búslakodik, hanem elment egy fotózásra, ahol különleges képek készültek róla. Ezek közül mutatott meg egyet közösségi oldalán, amin csak fehérneműt és egy magassarkút visel.

(Borítókép: Stana Alexandra és Marics Peti. Fotó: Papajcsik Péter/Index)