Olvassa el csütörtök reggeli hírösszefoglalónkat!

Sebestyén Balázs

Bár a műsorvezető minden erejével azon szokott lenni, hogy távol tartsa gyermekeit a nyilvánosságtól, a tegnap reggeli műsorában kivételt tett. Először akkor merült fel a Balázsék című műsorban Sebestyén Balázs fiának, Noelnek a neve, amikor szóba került egy sportkártyagyűjtő lány, aki komoly bizniszt folytat a kártyák adásvételével. Kiderült Noelnek is rajong a focis kártyákért, sőt 10-12 ezer lapos gyűjteménye van.

„Szia, Nono! Figyelj, most pénzt keres apa egy kicsit. Megcsináljuk a bizniszt. Mid van, milyen kártyáid vannak, amin van aláírás?” – kérdezte a rádiós a fiát.

„Van Ronaldo, Ronaldinho, Zidane, Marcelo, Sennából kettő és még egy Musiala” – sorolta a 9 éves fiú, aki később barkochbázott apjával.

„Kicsit meg vagy most szeppenve, nem?” – kérdezte végül a műsorvezető a fiát.

Nyaljátok a zacsit!

– köszöntötte válaszul a több ezer hallgatót a kisfiú. Balázs később megfejtette, hogy Noel Azahriah-tól hallotta ezt a beszólást, azért használja.

Till Attila

Majka 16 év után úgy döntött, hogy elhagyja a TV2-t és visszatér az RTL-hez. A zenész jó barátját, Till Attilát megrendítette és még most sem dolgozta fel teljesen a híreket. A műsorvezető január 22-én tér vissza a TV2 képernyőjére egy új műsorral, a Kincsvadászokkal, de ismét megemlítette Majkát egy interjúban.

„Jaj a Majki… Igaz, az utóbbi időben már Pápai Jocival vezetett műsort, na de akkor is, rengeteg műsort csináltunk együtt.

Nekem ez egy fájdalom, nagyon megvisel.

Azt gondolom, hogy az életben vannak nagy váltások, változások, ami nem is baj. Ezeket fel kell tudni dolgozni, nekem is ezt fel kell tudnom dolgozni. Majkával persze a barátságunk nem szakad meg, találkoztunk már azóta, fogunk is” – fogalmazott a műsorvezető.

De ettől függetlenül nagyon sajnálom, hogy elment, nagyon szeretném, ha vezetnénk még együtt műsort, ha összekerülnénk.

Mert egyszerűen ez biztos, hogy… vannak olyan dolgok, amiket az élet eldönt. A mi esetünkben is, hogy barátok vagyunk, szeretjük egymást. Ez nem is egyszerűen egy választás. Hanem olyan, mint a szerelem, a sors valahogy összeboronál titeket. Én tényleg nagyon szeretem Majkát. Nekem ez tényleg nagy fájdalom, hogy elment, de majd lesz ez másképp is, bízom benne” – tette hozzá a Borsnak Till Attila.

Sáfrány Emese

Az Európa-bajnok légtornász, nem rég a Sztárbox műsorában mutatta meg keményebb oldalát, ami meglepetés volt, mert saját bevallása szerint szereti magát hercegnőnek érezni és mindig kifogástalan sminkben és frizurával megjelenni.

Két és fél évvel ezelőtt született meg fia, Nolen. Sáfárny Emese az elmúlt időszakban jól helyt állt fiús anyukaként, de nagyon vágyik egy kislányra, annak ellenére, hogy jelenleg nincs párja. A műsorból azonban kiderült, hogy nem az ismerkedéssel teltek számára az utóbbi hónapok, ugyanis rengeteg munkája van. Ám nemrég Hevesi Tamás podcastjében beszélgetett például a plasztikai sebészeti beavatkozásokról, ahol először osztotta meg a gondolatot, milyen lenne egy kislánnyal az élete.

Ha a jövőben még lesz egy lányom, és azt mondaná, hogy szeretne magán bármit megváltoztatni, megkérdezném, mit és milyen mértékben, illetve, hogy miért.

Ha úgy ítélném meg, hogy számára ez jó dolog lehet, engedném” – fejtette ki a véleményét a plasztikáról.

(Borítókép: Sebestyén Balázs. Fotó: Papajcsik Péter/Index)