A trombitaművész éppen börtönbüntetését tölti, de ha szerencséje van, akkor nem kell majd aggódnia a pénz miatt, ha szabadul.

Az éppen börtönben ülő Galambos Lajos meghirdette mocsai birtokát és az azon álló hatalmas kastélyát, nem kevesebb mint 5 milliárd forintért. Azonban nem kell elkeserednie, ha éppen nincs ennyi pénze, de szeretne Galambos Lajos egykori birtokán élni, mert a trombitaművész a terület egy részét és az azon álló 420 négyzetméteres vadászházat külön árulja, „csak” 235 millió forintért. Az ingatlan lakható, sőt maga Galambos Lajos is élt ott, miután megromlott házassága és kiköltözött a 2000 négyzetméteres kastélyból.

A Ripost elérte az ingatlanközvetítő irodát, amit Galambos Lajos megbízott az értékesítéssel, így kiderült, hogy van érdeklődő a kisebb 420 négyzetméteres épületre.

„Az ingatlan még a piacon van, de folyamatos iránta az érdeklődés. Jelenleg nincs konkrét ajánlat, de akik eddig megtekintették, mind látták a benne rejlő lehetőségeket. Az ingatlan és a terület nem esik semmilyen korlátozás alá, vagyis tökéletesen alkalmas akár gazdálkodásra, vagy egyéb vállalkozásra” – fogalmazott az ingatlanközvetítő.

Volt olyan érdeklődő, aki egy rendezvényközpontot álmodott az épületbe, de olyan is, aki kisállatsimogatóban gondolkodott

– tette hozzá.

Az épület távol esik mindentől, de az ingatlanos szerint kiváló a közbiztonság, igy kifejezetten ajánlja kisgyermekes családoknak.

Egyébként az ár tekintetében annyit mondhatok, hogy bár ezt az összeget határozták meg, de a tulajdonos minden ajánlatot meghallgat

– jegyezte meg a megbízott közvetítő.

(Ripost)

(Borítókép: Galambos Lajos és Kitzinger Szonja az Index Sunday Brunch című műsorának felvételén a Haris Parkban 2021. szeptember 16-án. Fotó: Index/Bodnár Patrícia)