Krausz Gábor és a Dancing with the Stars című műsorbeli partnere, Mikes Anna egy ideje hivatalosan is egy párt alkot, most pedig a táncosnőhöz jár órákat venni a sztárséf Tóth Gabival közös kislánya, Hannaróza is.

Krausz Gábor nemrég Palik László vendége volt az újságíró Palikék Világa by Manna című YouTube-műsorában, ahol új kapcsolatáról és a kislányáról is szót ejtett. Mint kiderült, Hannaróza az édesapját a Dancing with the Stars műsorában látva beleszeretett a táncba és maga is tanulni szeretett volna, természetesen nem mástól, mint Krausz műsorbeli párjától Mikes Annától. A páros tagjai időközben a szerelmüket is felvállalták, erről a sztárséf úgy nyilatkozott, hogy várni akartak addig, amíg biztosak nem lesznek a kapcsolatukban.

„Azért nem vállaltuk fel, mert szerettem volna megvárni azt, hogy ez hova fut ki, hogy Hanni ezt hogy kezeli, megszereti-e Annát, a családom hogy kezeli, a barátaim hogy kezelik és amikor biztosak vagyunk ebben, akkor fel lehet vállalni” – magyarázta Krausz, akinek a kislánya végül kifejezetten megkedvelte a táncosnőt.

Nagyon megszerette Annát, már az elején is volt bent táncóránkon, és láttam, hogy nagyon jó barátnők lesznek, meg volt bent a stúdióban is, úgyhogy Anna-mánia van

– árulta el a séf. Az interjú megjelenésekor Hannaróza már az első táncóráján is túl volt Mikes Annával, aki a gyerekeknek csoportokban tart oktatásokat.

(Borítókép: Tóth Gabi és Krausz Gábor. Fotó: Papajcsik Péter/Index)