A Farm VIP gazdája örömhírt közölt követőivel, ugyanis bejelentette, hogy újranősül. Most kamerák előtt árult el minden részletet az esküvőről.

Gáspár Zsolti

A Mokka adásában beszélt világraszóló lakodalmáról a Farm VIP műsorvezetője. Gáspár Zsolti május utolsó vasárnapján tartja majd meg esküvőjét édesapja birtokán, ahová 650 vendéget várnak majd.

Amit a természet ad nekünk, onnan merítünk

– magyarázta a gazda, aki elárulta, hogy Presser Gábor, Charlie, L.L. Junior és Kökény Attila, Nótár Mary ott lesznek az esküvőn, Dr. Alban-nal folyamatban van az egyeztetés.

Gáspár Zsoltiék semmilyen borítékot nem akarnak elfogadni, hanem ehelyett használt, tárgyi ajándékokat várnak, amelyekből jótékonykodnak majd a három napos esemény után.

A vendégek az ólakban tudnak majd pihenni és a friss házasok is majd egy ólban, szalmabálákon hálják majd el a nászéjszakát, ami után majd belföldön mennek el nászútra.

Ripli Zsuzsi

Fontos egészségügyi műtétre volt szüksége Ripli Zsuzsinak, ugyanis kiszakadt egyik implantátuma, ami miatt megnagyobbodott és eldeformálódott egyik melle. A színésznő nem hitte, hogy ez megtörténhet vele, de miután felfigyelt az elváltozásokra Dr. Krasznai Zsolthoz fordult, aki elmagyarázta mi történt.

A szakember szerint egy bizonyos időt követően érdemes megvizsgálni, hogy minden rendben van-e az implantátum anyagával, hiszen sokszor észre sem lehet venni, hogy gond adódott. A műtét folyamatát a plasztikai sebész mesélte el, kiderült, ez egy rövid beavatkozásnak bizonyult. A színésznő a méretet és a nagyobbítást is a sebészre bízta, aki minden részletet elmondott a Mokka stúdiójában.

Győrfi Pál

Győrfi Pál és felesége úgy döntött, hogy tovább bővítik a már jelenleg is népes családjukat. Három gyermek, három teknős és egy nyuszi mellett, most egy kutya, Manó is a háztartás része lett.

Tényleg olyan, mint egy negyedik gyermek

– fogalmaztak, majd elárultak, hogy hivatalosan kisfiuknak vették a kutyust, de végül Győrfi Pál felesége döntött a nevéről. A jövevény felborította a család életét, de már jó úton haladnak a szobatisztaság felé.

(Borítókép: Gáspár Zsolti. Fotó: Papajcsik Péter/Index)