Sokszor, sok helyen leírták már, hogy a hírességek is ugyanolyanok, mint az átlagemberek. Nos, ez minden bizonnyal így van, de vannak olyan kirívó esetek, amikor a sztárok jóval „defektesebbek” egy-egy szempontból, mint egy átlagember.

Jennifer Aniston

Egyes források szerint a Jóbarátok által ismertté vált színésznő rögeszmésen ragaszkodik ahhoz a szokásához, hogy repüléskor a jobb lábával lép fel először a repülőgépre.

Channing Tatum

Egyes hírességek a „gasztrobűnözés” területén alkotnak maradandót. A Jump Street-filmek sztárjának például a kedvenc szendvicse a mogyoróvajas-szőlőlekváros verzió. Ez még annál is nagyobb őrültségnek hangzik, mintha egy olasz ananászt tenne a pizzára. 

Brad Pitt

Legendák keringenek a sármos színész tisztaságmániájáról. Pitt olyannyira megrögzötten figyel a tisztaságára, hogy egy-egy forgatási szünetben a teste minden porcikáját nedves törlőkendővel törli át, méghozzá azért azzal, mert a szappant mindenki használja.

Eminem

A szabadszájú rapper kizárólag koromsötétben képes elaludni, ezért bárhol is jár, mindenhol az a kikötése a szállásadója felé, hogy teljesen elsötétíthető szobát biztosítsanak neki a pihentető alváshoz.

David Beckham

A világhírű focista mániákusan utálja, ha a körülötte lévő dolgok nem párhuzamosan vagy merőlegesen helyezkednek el, ezért igyekszik minden bútort ennek megfelelően igazgatni. Másik rögeszméje, hogy ki nem állhatja a páratlan számokat: ha három dobozos kóla van a hűtőben, akkor képes egyet kidobni, csakhogy ismét párosan legyenek.

Cameron Diaz

Pitthez és Beckhamhez hasonlóan kényszerbetegséggel küzd, ami nála abban nyilvánul meg, hogy a keze helyett sokszor a könyökével nyitja ki az ajtókat.

Megan Fox

A színésznő amennyire ad a külsejére, sokszor annyira elhanyagolja a környezetét. Az ismerősei számtalanszor kifecsegték már, hogy a sztár nem szokta lehúzni a vécét, amit maga Megan is megerősített egy interjúban: „Van, hogy teljesen kimegy a fejemből, hogy lehúzzam a toalettet vagy kitakarítsak otthon”.

Leonardo DiCaprio

A színész a rövid zuhanyzások híve, mégpedig a környezetvédelem miatt. Szerinte nem kell órákig folyatni a vizet ahhoz, hogy tiszták legyünk. Ezzel kétségkívül nehéz vitatkozni, de azért mégsem hétköznapi hozzáállás. Mégis, DiCaprio a listánk plusz egy fője, hiszen a szokása nem rögeszme, inkább követendő példa.

(Borítókép: David Beckham. Fotó: John Phillips/Getty)