Teljesen eltűnt Harrison Craig, az ausztrál The Voice című tehetségkutató második évadának egykori győztese. A 2013-ban futó évadban a jelenleg 29 éves férfi mindössze 18 esztendős volt, de a hangjával mindenkit letaglózott. Mutatjuk!

Harrison Craig 18 éves korában jelentkezett a The Voice című tehetségkutató ausztrál verziójába. A válogatón előadott produkciója során minden zsűritag megfordult, majd mindegyikük arcára hatalmas döbbenet ült, amikor meglátták, hogy a mély, tiszta hang, amelyet elsőre egy legalább 30-as éveiben járó férfinak tulajdonítanánk, valójában egy tinédzseré. A dalt meghallgatva mi is az első másodperctől libabőrösök lettünk. Íme:

Harrison Craig előadása után az egyik zsűritag, Seal úgy fogalmazott: „Az ilyen hangok késztetik az olyan srácokat, mint én arra, hogy mentorálni akarjanak”. Végül a négy ítész, Delta Goodrem, Joel Madden, Ricky Martin és Seal közül az R&B énekes is vette pártfogásába az egyébként dadogással küzdő fiatal tehetséget a műsorban, amelyet végül megnyert. Ezt követően az első albumát még 2013-ban kiadta, azzal együtt összesen három lemeze jelent meg 2016-ig.

Na de hova tűnt egy ilyen aranytorkú énekes az elmúlt 8 évben?

Az interneten fellelhető információk alapján mindössze annyit tudni, hogy 2022-ben egy anyák napi turnén együttműködött Patti Newtonnal és David Hobsonnal, de egyébként teljesen eltűnt a horizontról. Ilyen hanggal reméljük, hamar visszatér a rivaldafénybe!

(Borítókép: Harrison Craig. Fotó: Getty Images)