A sztárséf új szerelmi történetének részleteiről is mesélt.

Krausz Gábor

Az elmúlt bő fél évben mozgalmas napjai voltak Krausz Gábornak, aki most a Tények Plusz műsorán mesélt érzéseiről. A sztárséf azt követően törte meg a csendet, hogy a nyáron bejelentették, hogy elválnak Tóth Gabival, majd megnyerte a 2023-as Dancing with the Stars műsorát, amiben rátalált a szerelem Mikes Anna személyében.

Ne azt hallgassa Hanni, hogy apa és anya fújnak egymásra. A hallgatás valószínűleg a legjobb

– magyarázta Krausz Gábor a Palikék világa by Manna műsorában azzal kapcsolatban, hogy korábban miért nem szólalt meg a válásáról.

Én magamat sajnáltam

– vallotta be most a sztárséf és hozzátette, hogy eleinte gyászolta házasságát, de a Dancing with the Stars és Mikes Anna megváltoztatta az életét. Úgy fogalmazott, hogy a műsor felért egy terápiával, ami rendszert hozott az életébe.

A séf elmondta, hogy azért nem árulták el korábban, hogy mi van közte és táncpartnere között, mert nem akartak ezzel szimpátia pontokat bezsebelni a verseny folyamán, ráadásul a műsor alatt még tele voltak kételyekkel, de szerencsére volt idejük egymásra az edzések és a forgatások mellett is.

Krausz Gábor arról is beszámolt, hogy azt is meg akarta várni, hogy megtudja, hogyan reagálnak új párjára a barátai és a családja, valamint kislánya, Hannaróza. Szerencsére minden jól alakult és nagy az összhang Mikes Anna és Hannaróza között, így bátran ki mertek állni a nyilvánosság elé.

Gönczi Gábor

A műsorvezető a TV2 műsorában számolt be családja karácsonyozásáról. Elmondta, hogy a gyermekeket tárgyi ajándékokkal lepik meg, de a felnőttek máshogy jutalmazzák meg egymást az ünnep alkalmából.

Éljük meg, hogy pár napon keresztül együtt van mindenki

– fogalmazott Gönczi Gábor, akik tavaly már második alkalommal utaztak el családostul az ünnepekre.

A legutóbbi karácsonykor Szántódra utaztak, ahol reggeltől estig mindent közösen csináltak, szinte az összes percet kihasználták. Családi képeket is mutatott a sztár, amelyen mindenkinek boldogság ül arcán.

Baronits Gábor és Beleznay Endre

Baronits Gábor és Beleznay Endre váratlan egy szerelmi háromszögben találták magukat, igaz csak egy darab erejéig, ugyanis a két színész együtt játszik a Szeretőből egy is sok című színdarabban. A cím sokat elárul, de a két színész részleteket is elárult a műsorról.

Mindenki megtalálja a saját igazságát benne

– fogalmazott Baronits Gábor, aki elárulta, hogy nagyon tetszik neki a szerep, amit kapott.

A Szeretőből egy is sokat legközelebb január 24-én adják majd elő, de országszerte láthatják majd az érdeklődök a humoros színdarabot.

(Borítókép: Krausz Gábor. Fotó: Papajcsik Péter/Index)