Az énekesnő reagált a pletykákra is, miszerint egy párt alkotnak Szoboszlai Dominikkal.

Tóth Andi

Tóth Andi és Tóth Gabi rengeteget szerepelnek a médiában, így az egymás elleni vitáik is gyakran kerülnek reflektorfénybe. Korábban már próbálták kamerák előtt rendezni nézeteltéréseiket több, kevesebb sikerrel, most egy interjúban Tóth Andi kendőzetlen őszinteséggel mondta el véleményét az énekesnőről.

Szerintem egy gyönyörű nő, zseniális hangja van, viszont a személyeink nem tudnak találkozni semmilyen módon

– fogalmazott Tóth Andi.

A beszélgetés során szóba került a szerelem is, amivel kapcsolatban nagyon határozott álláspontot képvisel az énekesnő.

Nekem arról szól a házasság, hogy örökké együtt vagyunk, és kitartunk egymás mellett jóban-rosszban…

– mondta el Tóth Adni, aki reagált a pletykákra is, ami szerint közel kerültek egymáshoz Szoboszlai Dominikkal, a Liverpool labdarúgójával. Az énekesnő elárulta, hogy mivel több exe is megszállottan rajongott a fociért, így kissé kellemetlen érzéseket keltenek benne ezek a pletykák.

Varsányi Réka és Kucsera Gábor

Az Ázsia Expressz 4. évada óta szoros kapcsolatot ápol Alekosz exe és az olimpikon, Varsányi Réka még az otthonába is meginvitálta Kucsera Gábort.

Nincsen semmi olyan jellegű közöttünk, ez egy barátság. Szeretek Kucsival beszélgetni

– szögezte le Varsányi Réka, aki hozzátette, hogy szerinte az esetek többségében nem működik a női-férfi barátság, de ők emberileg találtak egymásra, amit jelenlegi élethelyzetük tett lehetővé. 

Kifejtette, hogy már semmilyen kapcsolatot nem tart Alekosszal, de nem akar haraggal gondolni egykori párjára és a nehéz időszakokban sokat segített neki Kucsera Gábor és ő is segített az olimpikonnak, amikor neki volt szüksége támogatásra. Varsányi Réka azt is elárulta, hogy gyermekei imádtak a sportolóval lenni, aki nagyon jól bánik a fiatalokkal.

Nkuya Sonia, Várhegyi Lucas Palmira és Yulaysi Miranda

Egy Dream című revüshow-ra készülnek a TV2 tehetségkutatóiban feltűnt énekesnők, akik új műsorokkal napjainktól, egészen a hatvanas évekig repítik majd vissza az érdeklődőket. Nkuya Sonia, Várhegyi Lucas Palmira és Yulaysi Miranda a Mokkában árultak el részleteket terveikről és formációjukról.

A három énekesnő az Orfeumtól kaptak egy felkérést egy produkcióhoz, amit január 26-án mutatnak majd be. A felkérés előtt tudtak egymásról, de nem követték nyomon munkásságaikat ráadásul mindegyikük számára újdonság, hogy csapatban kell dolgozniuk, de így is hamar összhangba kerültek.

Az énekesnők nagyszabású, látványos produkcióra készülnek, amiben nem lesz hiány táncból sem.

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Kaszás Tamás/Index)