Tóth Gabi ma ünnepli a 36. születésnapját. Az alkalomból összeszedtük, hogy mely románcok voltak a legmeghatározóbbak az eddigi életében.

Tóth Gabi nevét 2005-ben ismerte meg az ország, amikor először állt a Megasztár második szériájának zsűritagjai elé. Az akkor 16 éves énekesnőre még rávetült a nővére, az első évadot megnyert Tóth Vera árnyéka, ám hamar bizonyította a tehetségét és milliók szeme láttára nőtte ki magát. Nemcsak szakmailag kísérhettük végig a fejlődését, de a magánéletét is a nyilvánosság előtt élte, és teszi ezt a mai napig. Születésnapi összeállításunkban összeszedtük a ma 36 éves édesanya legmeghatározóbb románcait!

A Megasztáros évek

Feltételezhetően az énekesnőnek a Megasztár előtt is voltak már tinédzserkori bimbózó románcai, ám az ország számára első ismert szerelme Bálint Ádám volt, akit a tehetségkutatóban ismert meg. Bár hivatalosan sosem alkottak egy párt, kialakulóban volt közöttük valami, ám Tóth Gabi végül egy másik versenyző, Palcsó Tamás mellett döntött. Mint azt az énekesnő 2015-ben Friderikusz Sándornak elárulta: összesen egy évet és két hónapot voltak együtt.

Később is zenészek mellett lelt szereleme

Tóth Gabi következő szerelme szintén szakmabeli volt: az Anti Fitness Club dobosa, Fekete Balázs oldalán kötött ki, akivel rengeteg mindenben hasonlítottak egymásra. A szakításukat követően az énekesnő mégis úgy fogalmazott, hogy gyerekes volt a kapcsolatuk, a fontos kérdésekben mindig neki kellett határozottnak lenni. Később, szintén Friderikusz műsorában már erről a kapcsolatáról is elismerően nyilatkozott, majd szóba jött az ugyancsak dobos Nagy Roland, Judy exe is, akivel Fekete Balázs után alkotott egy párt.

Sokáig úgy tűnt, hogy Nagy Roland lesz Tóth Gabi életének szerelme, a hírek szerint ugyanis már az esküvőt tervezgették, mígnem 2011-ben váratlanul szakítottak. 

Az énekesnő korábban úgy nyilatkozott, hogy Nagy mellett igazi nőnek érezhette magát.

„Nagyon jól kezelte azt a fajta személyiséget, amilyen én vagyok. Mert lehet, hogy nyüzsgőnek látszom, de nagyon bipoláris tudok lenni. Nagyon magasan és mélyen élem meg a dolgokat. Nem depresszió ez, hanem ilyen világvége hangulat.”

2010-es évek

A 2011-es szakítását követően megtört a kör és Tóth nem egy zenésszel, hanem egy sportolóval szűrte össze a levet. Rasztovits Dáviddal egy évig voltak együtt, végül azért szakítottak, mert nem tudták összeegyeztetni a sportolói és az énekesnői karriert, a nappali és az éjszakai életmódot. Amellett, hogy alig volt idejük egymásra, a két lábban a földön járó sportoló az énekesnő művészi életszemléletét is nehezen értette. Őutána a táncos, Markó Róbert érkezett Tóth életébe, akit az énekesnő a Szombat esti láz című műsorban ismert meg. A szerelmesek közel egy évet töltöttek együtt, ám hasonló gondokkal küzdöttek, mint korábban Tóth Gabi és Rasztovits Dávid. Mégis, ez a románc mélyebb nyomot hagyott az énekesnőben.

Ő hagyott el. Az ismertségem elég nagy gátat szab a mellettem lévő embereknek. Nem szeretik, hogy ismert vagyok, vagy látják, hogy úgy másé is lehetek, nem csak az övéké

– fogalmazott korábban Friderikusznak Tóth Gabi, aki nem sokkal később ismét egy tehetségkutatóban, az RTL-en futó X-Faktor 5. évadában bonyolódott románcokba 2014-ben. Bár erről a mai napig kevesen beszélnek, a mentorként szereplő énekesnőt először a műsorvezetővel, Istenes Bencével boronálták össze, ám az legfeljebb egy két hónapig tartó futó románc volt, majd Tóth az egyik mentoráltjával, a Trap kapitány művésznéven ismert Molnár Tiborral jött össze. A kapcsolatuk sokáig nagyon boldog volt, sőt az eljegyzés is szóba került, végül 2017-ben mégis különváltak az útjaik. Ennek ellenére a két zenész máig remek barátságot és kollegális viszonyt ápol egymással.

„Tibivel való kapcsolatunkat most nem rakom ki nyilvánosság elé. A szerelem miatt akarom megóvni” – mondta a románcukról 2015-ben, majd három évre rá, 2018-ban megismerkedett élete egyik legnagyobb szerelmével, Krausz Gáborral, akivel egy évvel később, 2019-ben össze is házasodott. Tóth Gabi ekkor már várandós volt a közös kislányukkal, Hannarózával.

A felhőtlen boldogság további négy évig tartott, és bár a rajongók azt hitték, örökre együtt maradnak, tavaly sokként érte őket a hír, amikor bejelentették a válásukat. A hírek arról szóltak, hogy a kapcsolatuk az énekesnő félrelépése miatt ért véget, Tóth Gabi ugyanis a Fricska Táncegyüttes egy fellépőjébe, Papp Máté Bencébe szeretett bele, akivel jelenleg is együtt él a szentendrei otthonában. 

Az énekesnő rengeteg támadást kapott új kapcsolata miatt, azt azonban mindmáig cáfolja, hogy félrelépés történt volna. Tóth Gabi többször is nyilvánosan megírta, hogy Krausz Gáborral majdnem egy teljes évig küzdöttek a házasságukért, ám nem tudták megoldani a problémáikat. Mostanra a válást hivatalosan is kimondták, Tóth Gabi pedig boldogan él új párkapcsolatában, akárcsak Krausz Gábor, aki a Dancing with the Stars című műsorból ismert táncpartnere, Mikes Anna mellett talált rá ismét a szerelemre.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Kaszás Tamás/Index)