Szerdai hírösszefoglalónkban még: nyomtalanul tűnt el a világból Klapka György és Mary Zsuzsi fia, Muri Enikő hatmilliót kaszált, Janicsák Veca összeköltözött a szerelmével, Árpa Attila a lányával való kapcsolatáról vallott, Zimány Linda párkapcsolatra vágyik, Wossala Rozina lesz a Balázsék harmadik műsorvezetője csütörtökön.

Schobert Norbika

Ifj. Schobert Norbert tavaly novemberben vállalta fel nyilvánosan is a szerelmét, Petrát, akivel több évvel a megismerkedésük után jött össze. A Schobert-család legifjabb tagja a hot! magazinnak árulta el, hogyan találkoztak először.

„Hat évvel ezelőtt volt egy műsor, amelyben anyáék szerepeltek, és ahol Petra is fellépett szólótáncosként. Ott láttam először, és emlékszem, nagyon tetszett. Még kisgyerek voltam, nagyon izgultam, de mindenképpen oda akartam menni hozzá, mert tudtam, hogy ha nem teszem meg, azt nagyon bánni fogom később” – emlékezett vissza az ifjú titán, aki elkérte a lány telefonszámát, de utána csak néhány rövid üzenetet váltott vele. Végül öt és fél évvel később alakult románc közöttük.

„Egy szakítás után voltam majdnem egy évvel, és nem kerestem, de nyitott voltam egy új párkapcsolatra. Többnapos osztálykirándulásra mentünk Gödre, ahogy véletlenül Petráék is, ami azért érdekes, mert ő több száz kilométerre él a fővárostól. Megosztottam az Instagramon, hogy ott vagyok, ő pedig reagált rá, én visszaválaszoltam, és elkezdtünk beszélgetni. Végül a szentendrei Duna-parton találkoztunk. Úgy elment az idő, mint egy pillanat. Én még nem éreztem ilyet senki iránt, annyira megfogott. A szüleim imádják Petrát, és én is jóban vagyok az ő szüleivel. Az elején volt egy kis távolságtartás, de ahogyan teltek a hónapok, és látták, hogy komolyan gondolom a kapcsolatunkat, ők is komolyan vettek engem. Az is nagy szó, hogy karácsonykor elengedték velünk Thaiföldre, mert még sosem töltötte a családjától távol az ünnepeket. A társaságból nem sok embert ismert, így mondta is, hogy neki ott én voltam a család” – mesélte Schobert Norbika.

Muri Enikő

Muri Enikő hatalmasat kaszált a Szerencsekerék keddi adásának végjátékában. A Sugarloaf együttes énekesnőjének egy nagyon nehéz feladványt sikerült megfejtenie, majd egy félmilliós borítékot is kipörgetett, így a játék végén összesen 6 millió 255 ezer forinttal gazdagodott. A nyereményt látva alig jutott szóhoz a meghatódottságtól, de Kasza Tibi kérdésére elárulta, hogy az összeg egy részét jótékony célokra ajánlja fel.

Ha az ember kap, abból illik adni is. Úgyhogy szeretnék felajánlani a Piros Orr Bohócdoktoroknak!

Janicsák Veca

Janicsák Veca a tavalyi év sikereiről, a Sztárboxban való szerepléséről, a kislányával töltött maradandó pillanatokról, a Szegedi Tudományegyetemen végzett új tanulmányairól és a szerelméről is mesélt a hot! magazinnak. A lapnak elárulta, hogy a férfival nemrég összeköltözött, a kapcsolata harmonikusabb, mint valaha.

„Az is jó, hogy van egy párom, akit nagyon szeretek, és nagyon jól működik a kapcsolatom vele. Igazából minden együtt töltött, néha hétköznapi pillanat érték számomra. [...] Egy csomószor lemegy a nap, és azt veszem észre, hogy tök jól, tehát vagy boldogan, vagy aktívan, vagy produktívan telt. [...] Azt érzem, hogy most minden jól van úgy, ahogy van” – fogalmazott az énekesnő, aki már másfél éve együtt van a szerelmével, holott a válása után felmerült benne, hogy többé nem szeretne szerelmes lenni. „Ki is jelentettem magamnak, hogy a francnak van kedve. Őszintén szólva, a válás után fellélegeztem egy picit, lejött rólam az a teher, hogy állandóan megfeleljek valaki másnak, hogy teljesíteni akarok, és esetleg nem kapom vissza azt az energiát, amit belefektettem. Ez rengeteg dolgot vett el tőlem, saját magamtól, a saját magammal töltött minőségi időmből, ami persze ilyen nagyon mai, spirituális hülyeségnek tűnik, de tényleg így van. Például ami energiát a tanulásba tudok fektetni, azt azért tudom, mert nem kell problémáznom másokon, nem az köti le a gondolataimat, hogy mi lesz otthon, hanem van egy biztos hátterem, egy jól működő párkapcsolatom. De már tudom azt is, hogy egyedül is megállom a helyemet a világban, és ha bármikor úgy hozza az élet, akkor úgy is remekül leszek, boldog és kiegyensúlyozott emberként, akár egyedül” – jelentette ki, majd arról is mesélt, mennyire hasonlítanak egymásra a párjával.

„Ő is rendkívül introvertált, és nekünk ez így megfelel. Jó kis fészket alkottunk. Közben pedig tudunk extrovertáltak lenni egymás felé. Szuper, hogy hagyjuk egymást élni meg lélegezni, ami számomra nagyon fontos, és azt látom, hogy a páromnak is.

Éppen mostanában költöztünk össze, most jutottunk el erre a pontra. A kapcsolatunk megérett erre. Mindketten úgy éreztük, ez megkönnyíti az együtt töltött minőségi időt is.

Ha egy héten csak egy napot, egy estét, de tényleg minőségben, ketten tudunk tölteni, az nagy dolog. Mivel neki is van gyermeke, nekem is, így ezért ők így együtt is vannak nálunk, meg felváltva is” – mondta, hozzátéve: remekül ment az összeköltözés. „Az első pillanattól kaptam polcot, fiókot. Azt mondta, hagyjam nála nyugodtan a dolgaimat. A találkozásunktól kezdve összhangban voltunk. Abban a szent pillanatban életemben először éreztem azt, hogy ez valami számomra különleges dolog. Csak kettőnk számára, de számunkra az, és valamiért mi jól kijövünk egymással. És ez így működőképes. Két elvált ember vagyunk, akik már tudják, miket rontottak el.”

Klapka Dennis

Még csak másfél éve hunyt el, de mintha nyom nélkül távozott volna a világból Klapka Dennis, Klapka György és Mary Zsuzsi kisebbik fia. A férfi annak idején egy barátja lakásán lett rosszul, az életét pedig már nem lehetett megmenteni. A Fiumei úti sírkert szóróparcellájában búcsúztatták, ám erre semmilyen emléktábla, egyetlen sírhely sem emlékezteti az arra járót. Dennis barátja szerint a férfi búcsúztatása a megszokottnál is szomorúbb volt, ugyanis alig néhányan jelentek meg, majd a rövid szertartás után egyszerűen csak szétszórták a hamvakat.

„Nem volt méltó hozzá” – kezdte a Blikknek Erdei Márton Zsolt, akinek a karjaiban hunyt el szeretett barátja. „Ott voltak a testvérei, azok házastársai, én és még egy-két barát. Azt hittem, rendes temetést kap, de egy rövid beszéd után egyszerűen csak szétszórták a hamvait, majd mindenki hazament. A mai napig nincs egy hely, ahol meg tudnék emlékezni róla” – árulta el Erdei. A lap munkatársa ezután kilátogatott a Fiumei úti sírkertbe, majd a Farkasréti temetőbe is, ahol Klapka György, az Aranyember nyugszik. A sírján nyoma sincs Dennis nevének, ahogyan a Fiumei úton is hiába keresték a fiatal férfi nyomát. A szóróparcella mellett lévő márványtömbökön ugyan felfedezték Klapkáné Mary Zsuzsi nevét, Dennisét azonban ott sem. A temetőgondokság végül megerősítette, hogy a férfi nevét sehova sem vésette fel a család, még Mary Zsuzsi temető végében lévő jelképes sírjára sem.

„Ő a legtragikusabb sorsú ember, akit valaha ismertem. Éveken át küzdött az apja szeretetéért, próbált leszokni a káros szenvedélyekről, ám hiába. Az édesanyja volt a mindene, az ő halála után teljesen elveszett, a helyzetén pedig az sem segített, hogy az apjuk halála után a testvérei nem tartották vele a kapcsolatot, rajtam és egy-két barátján kívül az egyetlen támasza az édesapja felesége, Marika volt” – árulta el Erdei Márton.

Zimány Linda

Zimány Linda elköteleződésről és életfogytig tartó hűségről álmodozik. A modell az elmúlt években a karrierjére fókuszált, idén azonban úgy döntött, hogy önmagát helyezi előtérbe és megpróbálja bevonzani az igaz szerelmet.

„Sosem hittem a fogadalmakban, az elmúlt legalább tíz évben nem is fogadtam meg semmit újévkor, most azonban ez megváltozott: idén nem szeretnék a munkába menekülni! Ez persze nem könnyű, ennek ellenére igyekszem többet foglalkozni magammal. Eddig ugyanis ha valaki például randira hívott, a munka sokszor közbeszólt, és folyton áttettem ezeket a randevúkat, ez pedig hosszú távon nem működik” – kezdte a hot! magazinnak Zimány Linda, aki kijelentette:

Szeretnék most már egy jó párkapcsolatot.

Így is jól megvagyok, nem szomorkodom, de most már valóban vágyom erre. Az elmúlt két évben voltak próbálkozásaim, tehát nem ültem végig otthon egyedül, de egyik sem fordult komolyabbra. A mai világban nehéz igazi társat találni. Olyan párkapcsolatot szeretnék, amiben támogatjuk egymást a munkában, továbbá szellemileg és lelkileg is számíthatunk a másikra. Viszont azt látom, ha baj van, hajlamosak vagyunk elszaladni egymás mellől, és azt gondolni, úgyis találunk majd egy másikat, egy újat. Én olyan családban nőttem fel, ahol ez egyáltalán nem jellemző.”

Árpa Attila

Árpa Attila nagyon mozgalmas éven van túl, a koronavírus-járvány után rengeteg műsorban kapott szerepet, ami miatt kevés ideje jutott a magánéletére, a családjára.

„Semmire nem jutott időm, ami számomra igazán fontos a szakmai feladatokon kívül, például a gyermekemre, a magánéletemre és a szüleimre. Az a híres énidő teljesen kimaradt, amikor egyedül vagyok, eszem, vagy a macskámat simogatom, vagy videójátékozom, vagy edzek. Amihez éppen kedvem van. Ez a lényeg, hogy nincs megkötés” – ecsetelte a hot! magazinnak, mit is jelent számára az énidő. Ezután rátért a lányával való kapcsolatára. Elsőként azt a példát hozta fel, amikor a Sztárbox döntőjére készült, a lány pedig egy órával a kezdés előtt írt neki egy üzenetet, hogy nyert-e.

Ennyire érdekli őt, hogy az apja mit csinál... De az Árulókat például végignézte, azt szerette

– tette hozzá. Árpa Attila azt is elárulta, hogy a válása óta három kapcsolata volt, és egy valódi szerelme. „Ezek nem óriási számok. Amikor szingli vagyok, azt kihasználom, de nem volt időm ismerkedni. Ha most érkezne egy nő, aki érdekel, akkor azt kellene, hogy mondjam neki, most nem jó, mert nem fér bele az időmbe. Valahol az ötödik-hatodik helyen szerepelne a fontossági sorrendben. És az a nő, aki ezt elfogadná, nekem nem kell.”

Balázsék

Mint arról korábban a Velvet is beszámolt, Vadon Jani távozik a Rádió1-en hétköznap reggelente futó Balázsék című műsorból. A szerkesztők továbbra is gőzerővel keresik azt a személyt, aki elfoglalhatja az üres széket a stúdióban, addig is napról napra új arcokat hallhatunk csatlakozni a Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri duójához.

Hétfőn például a humorista, Musimbe Dennis volt a harmadik rádiós, kedden a Rádió 1 szerkesztője, Gévai Juli ült be a mikrofon mögé, ma pedig Puskás Petit hallhattuk. Az adás utolsó órájában Sebestyén lerántotta a leplet arról is, hogy

csütörtökön Wossala Rozina, a Konyhafőnök egyikori versenyzője csatlakozik majd hozzájuk reggel hat órától.

Az érkezőről Puskás Peti humorosan annyit mondott, hogy nagyon kedves, jó fej csaj, de nem jó műsorvezető.

Zoltán Erika

Online árverésen árulják azt a 22 évvel ezelőtt megjelent Playboy magazint, amelynek a címlapján a meztelen Zoltán Erika látható, míg az újság hasábjain egyéb pikáns fotók is találhatók az énekesnőről. A licit jelenleg 500 forintnál tart, az ajánlatokat pedig a mai napon lehet utoljára leadni.

„Nem vagyok meglepve, a rajongóim mindig jelzik nekem, ha árulnak valamilyen ereklyét, igaz, erről a régi Playboy-ról nem értesültem. Régen volt már nagyon ez a fotózás, de nagyon élveztem. Annyit mondhatok, ha az új tulajdonos elhozza majd februárban a születésnapi koncertemre, nagyon szívesen dedikálom neki” – nyilatkozta a Borsnak Zoltán Erika, aki még ma, 61 évesen is elképesztő formában van. A közelgő, február 15-i 62. születésnapjára több kilótól is megszabadult.

(Borítókép: Zoltán Erika és Schobert Norbika. Fotó: RTL II/Sajtóklub; Szollár Zsófi/Index)