A világhírű celebek sem tudnak ellenállni sajátos bűnös örömeiknek, legyen szó különleges ételekről, hobbiról vagy szenvedélyről. Ilyenek például a Scarlett Johansson által imádott Buffalo csirkeszárnyak vagy Snoop Dogg sütés iránti rajongása. Nézze meg, melyek az alábbi tíz világsztár legbűnösebb örömei!

Katalin hercegné

A brit trónörökös felesége nem tudja távol tartani magát a finom, ragacsos karamellpudingtól.

Taylor Swift

Amikor éppen nem megakoncerteket ad világszerte, Taylor Swift semmit sem szeret jobban, mint sütni. Még a híres séffel, Jamie Oliverrel is szembeszállt a brit Sütimester (The Great British Bake Off, korábban Bake It Off) című gasztro reality-ben, saját slágerével, a Shake It Off című számmal párosítva.

Snoop Dogg

Hihetetlenül hangzik, de Snoop Dogg is imád főzni. A rapper egyszer bevallotta a The Sun című brit bulvárlapnak, hogy nagy rajongója a korábban említett Sütimester című műsornak és arról ábrándozik, hogy egyszer főzőleckét vehet Mary Berry-től, az egyik ikonikus zsűritagtól.

Katy Perry

Katy Perry nem titkolja rajongását a gombák iránt, ami olykor a színpadi megjelenésében is megmutatkozik. Egy alkalommal például az Amanita muscaria, azaz a mérgező pöfeteg gombára emlékeztető jelmezben lépett fel. A gombának élénkpiros kalapja és jellegzetes fehér pöttyei vannak, és pszichoaktív tulajdonságairól is ismert.

Jennifer Aniston

Akár munka közben, akár szabadidejében van, Jennifer Aniston gyakran választja kedvenc csemegéjét, a nachost. Nem akármilyen nachost szeret: különösen a kókuszolajban sült házi készítésű verziót részesíti előnyben.

Adele

Az angol énekes-dalszerző, Adele – a világ egyik legkelendőbb zenei előadója – korábban az ID magazinnak bevallotta, hogy odavan az MTV Tini mamik, az AMC The Walking Dead és az FX Amerikai Horror Story című sorozatokért.

Ben Affleck

Ben Affleck szerencsejáték iránti szenvedélye olykor nagy nyereményeket, máskor jelentős veszteségeket hozott a színész számára. A múltjában olyan időszakok is voltak, amikor szerencsejáték-függősége miatt segítséget kellett igénybe vennie.

Selena Gomez

Selena Gomez különleges ízlése – különösen a sült uborka iránti vonzalma – évek óta foglalkoztatja a showbiznisz újságíróit. Az énekesnő nyíltan vállalja azt is, hogy kedvenc csemegéje a savanyúságlével csepegtetett pattogatott kukorica.

Serena Williams

A már visszavonult teniszcsillag, Serena Williams a LeBron James által készített Kneading Dough című videóműsorban osztotta meg, hogy szenvedélyesen „gyűjti” a drága ingatlanokat, amelyeken csak nagyon ritkán ad tovább.

David Beckham

A visszavonult futballsztár nagyon komolyan veszi az egészséges életmódot: távol tartja magát a rágcsálnivalóktól és az édességektől. Az egészséges táplálkozás azonban nem az egyetlen, amelyben örömét leli: a LEGO építés ugyancsak a szenvedélyévé vált. Beckham már gyerekkorában is szerette az építőkockákat, szenvedélyét pedig a gyerekeivel is megosztotta. A LEGO iránti lelkesedése számos rajongóját is inspirálta.

(Borítókép: David Beckham. Fotó: Getty Images)