Tuvic Aleksandrának csak a mellét háromszor műtötték, de gondja volt orrának méretével is.

Tuvic Aleksandra 

A Kőgazdag fiatalok sztárja elárulta, hogy már fiatalon, 10-12 évesen feltört benne az érzés, hogy változtatni akar magán és már ekkor eldöntötte, hogy kés alá fekszik.

Nagyon nagy orrom volt, olyan felsőtestem volt, mint egy kisfiúnak. Ezért feküdtem 18 évesen kés alá

– fogalmazott és hozzátette, hogy nem másoknak, hanem saját magának akar megfelelni és jelenleg elégedett külsejével.

Első műtétje során mellét és orrát operálták, de azóta tetőtől talpig szinte mindent átfaragtak rajta.

Sok műtétem azért volt, mert elrontották. A mellemet is háromszor műtötték, szükség volt korrekcióra

– nyilatkozta és elárulta, hogy nem bánta meg az átalakításokat, csak azt, hogy rossz orvos mellett tette le a voksát annak idején.

Elárulta, hogy nem zárkózik el attól, hogy ismét kés alá feküdjön a jövőben, de ahogy eddig is, úgy a jövőben is spontán döntések alapján fogja felkeresni az orvosokat. Aleksandra hozzátette, hogy nem érdekli, hogy mit gondolnak róla mások, ugyanis családja támogatja őt anyagilag és lelkileg is.

Csősz Boglárka

A színésznőnek már így év elején tele van a naptára 2024-re, így nem sok ideje jut kikapcsolódni, de kedvenc téli tevékenységére, a snowboardozásra így is tudott áldozni és korábbi balesetei és sérülései ellenére is pályára állt idén.

Csősz Boglárka 2024-ben elsősorban nem színészi karrierjére összpontosít, hanem történelmi szállodákkal foglalkozik majd, ez pedig hatalmas kihívás, amire régóta vágyott. A megoldásokat ő maga találja ki a beszállító cégeknek, nem csak magyar partnerei vannak.

Nagyon szeretek márvánnyal vagy gránittal dolgozni

– árulta el a sztár és hozzátette, hogy odafigyel az anyagok energiáira is és az alapján javasol alapanyagokat a bszállítóknak.

Mohamed Fatima

Az énekesnőt saját bevallása szerint erősebbé tette a Fekete vonat körüli botrány, ami átitatta az előző évét. Mohamed Fatima mára azonban már teljesen átalakult a botrány hatására, amiről őszintén beszélt rajongóinak.

„Megmutatom azt az oldalamat, amit eddig nem láttak” – fogalmazott és hozzátette, hogy a nyomás hatására ihletet kapott és megírt 5-6 dalt. Az énekesnő elmondta, hogy művészként bevállalta, hogy kiírja magából a múltat, de az fel sem merült benne, hogy abbahagyja az éneklést.

Akik követnek, azok valósággal követnek, arra törekszem, hogy ne hagyjam őket cserben. Nem tudom abbahagyni a hivatásomat

– jelentette ki.

(Borítókép: Tuvic Aleksandra. Fotó: TV2)