A country zene királynője, Dolly Parton a 78. születésnapján megosztotta a Daily Mail újságíróival szerelmi életének pikáns részleteit.

Dolly Parton, aki mindig is mestere volt a közönség meghódításának, a 78. születésnapja alkalmából is tartogatott meglepetéseket. Legyen szó a házasságáról vagy flörtölésről, az énekesnő, mint kiderült, sosem fogja vissza magát. Nemrég őszintén mesélt arról, hogyan találta meg az örömöt a mindennapokban, még a házassága mellett is.

Dolly Parton és férje, Carl Thomas Dean szerelmi története még gyerekkorukban kezdődött. Amikor 1964-ben egy mosodánál találkoztak, senki sem sejtette, hogy évtizedek múlva is szenvedélyesen szeretni fogják egymást. Bár Parton ritkán osztja meg a magánéletével kapcsolatos részleteket, a Daily Mailnek adott interjúja során elárulta, hogy a házasságukat nyitott kapcsolatnak tekintik.

„A férjem a következőket mondta nekem: »te választottad ezt az életet, én pedig téged. Képesek vagyunk az életünket együtt és külön is élni!« – árulta el Dolly Parton, majd hozzátette, bár a házasságuk nyitott, nem szexuális értelemben.

Zavarna, ha Carl mással lenne, és tudom, hogy őt is zavarnám ilyennel. Ha kiderülne, hogy lefekszik mással, meg is ölném

– idézte a Daily Mail az énekesnőt, aki nyilatkozatában kiemelte: a férfiak a gyengéi. „Legyen alacsony, kövér, kopasz vagy sovány, volt néhány szokatlan szerelmem. De Carl mindig tudja, hogy végül hazatérek hozzá!”

Dolly Parton, aki sosem rejtette véka alá az érzéseit, azt is bevallotta, hogy mindig is élvezte a szexet. Sosem volt rossz tapasztalata és nem tekintett rá „piszkos” dologként, sokkal inkább egy „nagyon intim és valóságos kapcsolódásként”. Azt ugyanakkor máig nem sikerült belőle kihúzni, hogy hogyan veszítette el a szüzességét. A kérdésben sejtelmesen csak annyit mondott:

Az emberek valószínűleg nagyon perverznek találnák a történetet, gyerekként ugyanis mindig kísérleteztünk.

Mint azt kiemelte, mindig is fontosnak tartotta a romantikát és a szenvedélyt, ezért mindent megtesz, hogy a férjével való kapcsolatát is „életben tartsa”. „Minden nap kisminkelem magam és beállítom a hajamat, mert ha kilépek az utcára, emberek előtt jelenek meg. Odahaza is fontos a számomra, hogy olyan jól nézzek ki, amennyire csak tudok, hiszen így lehet életben tartani a szenvedélyt. Nem fogom igénytelen módon a férjemre vetni magam, az senkit sem tüzelne fel" – fogalmazta meg hitvallását Dolly Parton.

(Borítókép: Dolly Parton. Fotó: Getty Images)