A hét utolsó Instahíradójában is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Caramel és kedvese több hónapos keresés után végre megtalálta a tökéletes kertes házat a főváros szélén, ám a költözést követően szinte azonnal problémák adódtak.

Négy-öt napig konyha nélkül tengődtünk. Aztán, a második napon a gyerekek is betegek lettek

– írta Szilvi az Instagramon. A nehézségek ellenére ugyanakkor hálásak és boldogok, hogy végre az új otthonukban lehetnek. Szilvi szerint remélhetőleg minden a helyére kerül, és végre kipihenhetik a költözés fáradalmait.

  • Curtis nemrég a Dominikai Köztársaságban pihent, ahonnan gyakran osztott meg különböző fotókat. Legutóbbi Instagram-posztjában kiemelte, mennyire hálás a rajongóinak a támogatásukért.

„Hajlamosak vagyunk megfeledkezni jó dolgunkban azokról az emberekről, akik miatt ilyen szép életünk lehet… Tudom, hogy nélkületek nem élhetnék ilyen színvonalon” – írta a rapper.

  • Kevin Costner a 69. születésnapján megemlékezett fiatalabb önmagáról és a hosszú, sikeres pályafutásáról. 

Ma az élet egy újabb évét ünnepeljük szánva egy pillanatot arra, hogy tisztelegjünk ennek a gyereknek, akinek nagy álmai voltak

– írta a színész önmagáról egyes szám harmadik személyben egy, az Instagramra posztolt cowboy-kalapos képe mellé. Személyes üzenetében a rajongóknak is kifejezte a háláját, akik évtizedeken keresztül támogatták a karrierjét. „Az önök támogatásának köszönhető, hogy az évek során képes voltam megvalósítani az álmaimat” – jegyezte meg. 

A színésznek valóban van mire büszkének lenni: az 1980-as években olyan filmekkel vált ismertté, mint az Érinthetetlenek és az Álmok mezeje, majd az 1990-es években a Farkasokkal táncoló című film rendezésével és az abban játszott főszereppel igazi hollywoodi ikonná vált. A karrierje során két Oscar-, három Golden Globe-, egy Primetime Emmy- és két Screen Actors Guild-díjat is bezsebelt.

  • Eminem, a Detroit Lions csapatának elkötelezett rajongója egy humoros, ám határozott kéréssel fordult a csapat vezetőségéhez legújabb Insta-videójában: szeretne részt venni a Tampa Bay Buccaneers elleni rájátszásban. A 51 éves rapper a felvételen egy, a csapat legendás futójának, Barry Sandersnek a képével díszített pulóvert viselt és leszögezte: bármit hajlandó megtenni azért, hogy a részese lehessen a meccsnek. Viccesen megígérte, hogy minden poszton megállja a helyét, legyen akár irányító, támadó vagy fogadó, sőt magának dobja majd a labdát, hogy touchdown-t szerezzen.

Csak adj nekem egy mezt. Vagy legalább csak egy sisakot

– mondta a rapper, hangsúlyozva, hogy komolyan gondolja a felajánlását. Hozzátette, hogy aznap este ott lesz a meccsen, felkészülten és győzelemre éhesen, készen arra, hogy a harmadik negyedben megszerezze a győztes touchdown-t.

(Borítókép: Eminem. Fotó: Getty Images)