Sztárok meséltek arról, kikkel éltek egy fedél alatt korábban, és hogyan alakultak a mindennapjaik a hírnév előtt.

Justin Timberlake és Ryan Gosling

A két jól ismert színész a The All-New Mickey Mouse Club forgatásai alatt laktak együttó. Justin Timberlake a The Ellen DeGeneres Show című műsorban mesélt egy emlékezetes kalandról.

Szörnyű dolgokat csináltunk. Egyszer elloptunk egy golfkocsit, mert úgy éreztük, ez nagyon menő

– idézte fel a Suit & Tie énekese 2011-ben.

Brad Pitt és Jason Priestley

Fiatal színész korában Pitt és Priestley is együtt élt egy darabig. Utóbbi az életrajzi könyvében a következőképp írt erről az időszakról:

Tésztán és sörön tengődtünk.

Később a  Live With Kelly and Mark  című beszélgetős műsorban egy kedves anekdotát is megosztott: „Szerettünk egy különleges játékot játszani, hogy kiderüljön, ki bírja tovább zuhanyozás nélkül.  Ebben mindig Brad nyert. Nem hiszem, hogy ma már folytatná ezt a szokását, de abban az időben ő volt a zuhanyzásmentes élet bajnoka!”

James Corden és Dominic Cooper

A két angol színész is egy fedél alatt élt egy ideig, közös életük pedig rengeteg emlékezetes pillanatot hozott.

„Csak egy darab evőeszközünk, egy spatulánk volt. Emlékszem egy nagyon nyomasztó estére, amikor James hazajött, én pedig sült babot ettem a spatulával” – idézte fel Dominic Cooper, majd hozzátette, hogy egy alkalommal három hétig csak egy csokinyúl és egy fél palack vitaminos víz volt a hűtőjükben.

Penn Badgley és Milo Ventimiglia

Penn Badgley 18 éves volt, amikor összeköltözött Ventimigliával.

Kölcsönvettem Milo személyi igazolványát, hogy bejuthassak a bárokba. Még mindig megvan valahol

– mesélte egyszer Badgley.

Ben Affleck és Matt Damon

A két hollywoodi sztár gyerekkoruk óta ismeri egymást, később a Good Will Hunting forgatókönyvén is együtt dolgoztak. Ben Affleck így idézte fel azokat az időket: „Béreltünk egy házat Velence tengerpartján, ahol 800-an buliztunk. Amikor aztán elfogyott a pénzünk, kénytelenek voltunk lakást keresni.”

Robert Downey Jr. és Kiefer Sutherland

A Vasember sztárja három éven át volt Sutherland lakótársa Los Angelesben azután, hogy a jelenleg 57 éves angol színész Hollywoodba érkezett.

Justin Long és Jonah Hill

Az együttélésük alatt olyanok voltak, mintha évek óta házasok lettek volna: gyakran vitatkoztak apróságokon.

Jonah mindig mindent újrahasznosított és állandóan nyitva hagyta a fürdőszoba ajtaját, ráadásul sosem takarított maga után

– mesélte Justin Long.

Judd Apatow és Adam Sandler

Apatow és Sandler egykor 315 ezer forintnyi dollárért bérelt lakást. A CBS 60 Minutes című műsorban meséltek arról, hogy minden hónapban egyszer a Red Lobster étteremben vacsoráztak, és arról is, hogy Adam Sandler azután is fizette a bérleti díjat, hogy elment a Saturday Night Live-ba New Yorkba, arra az esetre, ha kirúgnák, de sosem tért vissza.

(Borítókép: Judd Apatow és Adam Sandler. Fotó: Getty Images)