Lakatos Márk évekig őrizte korával kapcsolatos titkát, de most Kubában töltött nyaralása alatt végre elárulta valódi életkorát.

Lakatos Márk, a neves stylist és az egykori tévés személyiség, régóta titkolózott az életkorával kapcsolatban, de most végre lerántotta a leplet. A jelenleg Kubában nyaraló Lakatos Márk meglepő bejelentést tett: valójában nem annyi éves, amennyinek a világ gondolná, hanem két évvel idősebb.

A Wikipédiában is rosszul szerepel a korom, aminek persze örültem, mert kevesebbet írt a szerző

– kezdte a közösségi média bejegyzését Lakatos, aki a születésnapi ünneplése kapcsán döntött úgy, hogy véget vet ennek a titokzatoskodásnak.

Az üdülés alatt Lakatos Márk olyan dolgokat tapasztalt meg, amely ráébresztette: itt az ideje felhagyni a korával kapcsolatos titkolózással.

„A lényeg: itt az idő, hogy véget vessünk ennek az ártatlan, de felesleges játéknak a korommal. Tegnap betöltöttem a 49-et. Elkezdődött a felkészülés az 50-re, minden szinten” – vallotta be Lakatos Márk, aki ismerve őt, feltehetően egy hatalmas bulival fogja megünnepelni azt a bizonyos, jövőre esedékes kerek születésnapot.

(Borítókép: Lakatos Márk. Fotó: Szabó Réka/Index)