Alekosz, a közismert médiaszemélyiség, szembeszállt Marcellina szaxofonos-énekesnővel egy Zámbó Jimmy körüli vita miatt.

Alekosz, aki Zámbó Jimmy egyik legnagyobb rajongójaként ismert, nem hagyta szó nélkül Marcellina nyilatkozatát, amelyben a művésznő arra hívta fel a figyelmet, hogy a nemrég elhunyt barátját, Kaszás Pétert, méltatlanul hagyták ki a Zámbó Jimmy életéről szóló sorozatból.

Marcellina élesen fogalmazott a Ripostnak adott interjújában: 

„Zámbó Jimmy nagy berobbanása Kaszás Péter fantasztikusan romantikus lelkének, lírai dalainak és a Marcellina PJT hangstúdióban készült hangfelvételeknek köszönhető. Ezek tények, csak utána kell nézni.”

Marcellina szerint Kaszás Péter fontos szerepet játszott Zámbó Jimmy karrierjében, és a sorozatban való kihagyása felháborító és igazságtalan.

Alekosz, aki egy korábbi reggeli műsorban találkozott Marcellinával, nem feledte, hogy az énekesnő élő adásban kritizálta kommunikációs képességeit. Ez a megjegyzés mélyen sértette Alekoszt, aki most a Riposton keresztül adott kemény választ:

Kedves Marcellina! A Király című sorozatban azért nem szerepelsz, mert amennyire én ismerem Jimmyt, szerintem nem voltál az esete. És mivel a magánéletében sem voltál jelen, így a filmbe se kerültél be.

(Borítókép: Alekosz. Fotó: Szécsi István/Velvet)